MENÜ

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

13 Aralık Cumartesi Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

SUMEL HAN fit duruma ulaştı…

1.AYAK: Bursa’da altılı ganyan denk güçteki dişi İngiliz safkanlarına mahsus mücadele ile start alıyor. İhtiyatlı olmakta fayda var. Önde istediği tempoyu kurduğunda farklı koşabilen KONIGIN, kazandığı yarışında potoya diri girerek bir sonraki yarışı için de yeşil ışık yakan SLEVEN, istikrarlı yarışlarını birincilikle taçlandırmak isteyen DİLBAR, son günlerde toparlanma yolunda olan RED QUEEN, bu gruplarda her zaman iş yapabilecek klasta olan LION MASTER, kum piste rağmen PRENSES NEHIR, son yarışını önemsemediğim KÖREBE, yeterli formuyla ARPELLO ve bu mesafede 1.56.11 gibi tatminkar bir derecesi bulunan LEA ile risk almamaktan yanayım.

2.AYAK: Koşucu gibi yarış hayatında 459.000 TL gibi hatırı sayılır ikramiye kazanan bir safkanın anneden kardeşi olan AKÇAAĞA, yarış hayatının ilk iki startında çim pistte tabela içinde geldikten sonra dört ay kadar ara verip, eksik kondisyonla katıldığı üçüncü startında yine tabela içinde gelmeyi başardı. Bu kez artan nefesiyle kazanmaya yakındır. Temsilcilerini oldukça başarılı bulduğum Özduran’ın deneyimli tayı GÜMÜŞKUŞAK ilk ve sert rakibidir. Yine koşunun bir diğer deneyimli tayı TEKMUTLU ve bu kez daha hazır durumda olan İSMİ YİĞİT ise bir sonraki adımda ilave edilmesi gereken isimlerdir.

3.AYAK: Uygun rakipleri arasındaki son startını kolay ve uzak farkla kazanan RAZİYE ANA, lehine mesafede sertleşen rakiplerini de geride bırakabilir. Apranti indirimine gidilmeyerek 62 kg ile start almak durumunda bırakılan HARPUTLUNUN OĞLU, buna rağmen artan formuyla kazanabilir. Son metrelerde sert gelebilen TOPRAKAĞA, kısa mesafeye rağmen HERO ADMIRAL, her an ters bir yarış koşabilecek potansiyelde olan HAKUNA MATATA ve takibimdeki atlardan ARCHMAN ise sırasıyla önereceğim isimlerdir.

4.AYAK: Uzun süren bir hazırlık dönemi ardından sorunlarından arınan ve toparlanan HÜZMELİ, akabinde bir yarış görerek kondisyon depoladı. Benim de yakından ilgilendiğim bir safkan ve kardeşim tarafından Bursa’da hazırlanmakta. Son kazandığı yarışı ardından yaptığı Kenterlerinde herhangi bir yorgunluk ibaresi göstermeyerek bu koşu için de bizleri umutlandırdı. Bu özel bilgileri okurlarımızla paylaşmakta herhangi bir sakınca görmüyorum. Zira biz bir aileyiz ve ekip olarak tüm gayretimiz sizlere en doğru bilgileri vermek. Önde istediği sürati yapabilirse CANIM CİĞERİM, formunun zirvesinde olan RABAT GÜZELİ ve eski günlerine dönme sinyali veren ALANGU ise rakip olarak gördüğüm kısraklar.

5.AYAK: Yarış yaşamına çok gösterişli başlayamayan SUMEL HAN, ilgililerinin doğru yarış seçimleriyle adım adım kendisini geliştirerek üst düzey seviyeye ulaştı. Sondan bir evvelki startında trafik problemi yaşayarak beşinci kalan safkan, bu performansıyla takibime takılmıştı. Akabinde katıldığı son startını ise farklı ve kolay şekilde kazanarak ne denli iyi durumda olduğunu kanıtladı. Devam eden üstün formuyla başarısını yineleyeceği kanaatineyim ve günün bankosu olarak okurlarımıza öneriyorum.

6.AYAK: Kısa yarış yaşamında unutulmaz atlar arasına adını yazdırmayı başaran Maracaibo ile aynı anne hattından gelen SAVAŞ ATI, güçlü pedigrisi ve son dönemdeki üstün formuyla bir hatta birkaç adım öne çıkmakta. Gerek yarış yaşamında gerekse hara kariyerinde ciddi başarılar elde eden Saichania’nın yeni yeni kendisini bulan temsilcisi NEW TRANSATLANTIC ise sert rakibidir. İki safkan arasındaki amansız mücadelenin birincilik için olacağı kanaatindeyim. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 7.9.4.3.6.2.5.8.1 ) ( 1.5.9.6 ) ( 3.2.1.4.5.6 ) ( 6.4.2.3 ) ( 4 ) ( 1.9 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ