MENÜ

Real Madrid, PSG'li Neymar'ın transferine çok yakın

Paris Saint Germain'in rekor bir bedelle kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Neymar hakkındaki transfer iddiaları giderek güçleniyor. Son olarak İspanyol basını, Real Madrid başkanı Florentino Perez'in yıldız futbolcuyla her konuda anlaştığını iddia etti.

Real Madrid, PSG'li Neymar'ın transferine çok yakın

Geçtiğimiz yaz 222 milyon euro karşılığında Barcelona'dan Paris Saint Germain'e transfer olan Neymar hakkındaki transfer dedikoduları giderek güçleniyor.

Daha önce Real Madrid'in Neymar'ı kadrosuna katmak istediğini iddia eden İspanyol sitesi Diario Gol sitesi, bu sefer de Madrid başkanı Florentino Perez'in Brezilyalı süperstarla her konuda anlaştığını yazdı.

Haberde Neymar'ın PSG yönetimine iki yıl içinde Şampiyonlar Ligi ve Ballon d'Or'u kazanamazsa takımdan ayrılacağını söylediği belirtilirken Madrid ekibinin yıldız oyuncunun transferine çok yakın olduğu kaydedildi.

Real Madrid başkanı Florentino Perez de daha evvel yaptığı açıklamalarda Neymar'a olan hayranlığını dile getirirken Brezilyalı golcünün Madrid'e gelmesi durumunda Ballon d'Or'u kesinlikle kazanacağını söylemişti.


Real Madrid başkanından PSG'li Neymar'a açık kapı


Real Madrid, Neymar transferi için kolları sıvadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ