MENÜ

Bakambu: Şenol Güneş'in üzerimdeki etkisi çok

Bu sezon La Liga'da Messi'nin ardından attığı 9 golle krallık yarışında 2. sırada bulunan Cedric Bakambu, Bursaspor'da birlikte çalıştığı Şenol Güneş'in kendisini geliştirmesinde önemli bir rolü olduğunu söyledi.

Bakambu: Şenol Güneş'in üzerimdeki etkisi çok

Ülkemizde 2014-2015 sezonunda Bursaspor forması giyen ve 7.5 Milyon Euro karşılığında Villareal'e transfer olan Cedric Bakambu, bu yıl sergilediği performansla dikkatleri çekiyor.

La Liga'da çıktığı 14 maçta 9 gol kaydeden 26 yaşındaki futbolcu, gol krallığı yarışında Messi'nin ardından 2. sırada yer alıyor.

10 Aralık Pazar akşamı (bugün) sahasında Barcelona'yı ağırlayacak Villareal'de takımın en önemli gol ayağı olacak Fransız futbolcu ülke basınına yaptığı açıklamada, eski teknik direktörü Şenol Güneş'i övdü.

Bursaspor döneminde teknik direktörü olan Güneş'in kendisi üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu belirten Bakambu''Türkiye'ye gittiğimde şu an Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş'in benim üzerimde etkisi çoktur. Onun anlattıkları sayesinde birçok gol attım'' dedi.

Şenol Güneş dışında, Türkiye'de geçirdiği zamanın kendisini olgunlaştırdığını belirten Bakambu ''Orada kendi özgüvenimi yakalamam ve goller atmam gerekiyordu. Eşimle birlikte yalnız yaşıyordum ve sorumluluklarım vardı. Oradaki deneyim bana çok şey kattı. En fazla 2 yıl kalıp büyük bir lige sıçrama hedefi koymuştum kendime. Ancak daha çabuk bir sürede hedefimi başardım'' diye konuştu.
Igor Tudor'un elindeki o kitap

Haberin Devamı
YORUM YAZ