MENÜ

Galatasaray-Akhisar maçında skandal!

Geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş’a deplasmanda kaybeden ve liderliği de Başakşehir’e kaptıran Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında 9 maçtır kaybetmediği evi Türk Telekom’da Akhisar’ı konuk etti. Mücadeleye eşiyle birlikte maçı izlemeye gelen Beşiktaş formalı kadının formasının çıkartılması skandalı damga vurdu.

Galatasaray-Akhisar maçında skandal!

Mücadeleye damgasını vuran görüntü Beşiktaş formalı bir taraftarın güvelik görevlileri tarafından formasının çıkartılması oldu.

Eşi ile birlikte maçı izlemeye gelenler arasında Beşiktaşlı bir kadın da bulunuyordu. Çocukları ile birlikte maçı izlemeye gelen aile maç öncesi renkli karelerin oluşmasına neden olmuştu.

Galatasaray-Akhisar maçında skandal



Bu görüntü uzun sürmedi ve gelebilecek tepkilere karşı stat güvenliği o ailenin yanına gelerek formasını çıkartmasını söylediler.

Galatasaraylı eşiyle birlikte maçı izlemeye gelen Beşiktaş formalı taraftar, formasını çıkarttı. Kısa süreli olaydan sonra taraftarlar maçı izlemeye devam etti.

Galatasaray-Akhisar maçında skandal



Bu görüntülerin ardından akıllara Başakşehir tribününde maç izleyen iki minik Trabzonsporlu taraftarın formalarının çıkartılması akıllara geldi.

Murat Akbaş

Fanatik manken tribünde!

Haberin Devamı
YORUM YAZ