MENÜ

Aziz Yıldırım'dan ardı ardına açılışlar

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım’ın fikri olarak 2016 yılında kurulan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün ilk büyük çaplı sosyal sorumluluk projesi olan, 1907 Okul 1907 Pota Projesi kapsamındaki pota açılış törenleri devam ediyor.

Aziz Yıldırım'dan ardı ardına açılışlar

Proje kapsamında, Bursa’nın Nilüfer İlçesindeki Doğanköy İlk/Ortaokulu ve Mudanya İlçesindeki Akköy İlkokulu’nun bahçelerine kurulan basketbol potalarının açılış törenleri, Aziz Yıldırım’ın da katılımıyla bugün gerçekleşti.

Açılış törenleri büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Törenler için gidilen okullarda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Pota kurulan okulların yöneticileri, Fenerbahçe yöneticilerine plaketler verirken; öğrenciler de başkan Aziz Yıldırım'a çizdikleri resimleri vererek Sarı Lacivertliler'e teşekkür etti.

Bölgedeki Fenerbahçe Şube ve Dernek Yöneticileri, Kongre üyeleri ve taraftarların desteğiyle kurulumları yapılan potaların açılış törenlerine; Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Önder Fırat, Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, Fenerbahçe Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Danışmanı Ece Köprek, Fenerbahçe Dernekler Masası Sorumlusu Murat Boyraz, Hedef 1 Milyon Üye Proje Sorumluları Miraç Çam ve Sema Yula ile Bursa Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Barış Karagöz de katıldı.


Süper Lig'de çalışan teknik direktörler şimdi nerede?

Açılış töreninde öğrencilere Fenerbahçe ve Ay-Yıldızlı bayraklar dağıtıldı. Aziz Yıldırım, pota kurulan okulların öğrencileri ve öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı. Fenerbahçe taraftarları ve velilerinin de katıldığı tören coşkulu anlara sahne oldu.

1907 Okul 1907 Pota Projesi

Bu proje, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün, çocukları ve gençleri basketbol sporu ile tanıştırmak amacıyla bahçesinde potası olmayan 1907 okula basketbol potası kurulmasını ve basketbol topu hediye edilmesini hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesidir.

Hedef: Gençlerin Geleceğe Umutla Bakmasını Sağlamak

Proje kapsamında çocuklara, sporun fiziksel ve sosyal faydalarını anlatıp onları düzenli spor yapmaya teşvik etmek için hayatı öğrenmeye başladıkları okullarına basketbol potaları kuruluyor. Böylece çocukları ve gençleri basketbol sporu ile küçük yaşlarda tanıştırmayı ve ülkemizin yarınları olan bu gençlerin geleceğe umutla bakmaları hedefleniyor.

Denizli’nin Babadağ ilçesindeki Atatürk İlkokulu’nda yapılan proje lansmanı sonrasında İstanbul Silivri, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Yalova ve Düzce’de pota kurulumları tamamlandı. Proje kapsamında okullardaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Luis Neto hakkında sıcak gelişme!

Projeye Nasıl Destek Olunabilir?

Bu projeye destek olmak isteyen kişiler, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün resmi mail adresi olan cocukgenclik@fenerbahce.org adresinden kulüple iletişime geçebilir.

Janssen'in Aykut Kocaman'dan isteği

Haberin Devamı
YORUM YAZ