MENÜ

Soldado: Buradaki rekabeti başka yerde görmedim

Soldado, çok mutlu hissettiği bir kulüpte olduğunu söyledi. İspanyol yıldız, Süper Lig’le ilgili olarak ise, “İlk 6 takım birbirine yakın. Bu rekabeti Premier Lig ve La Liga’da bulamazsınız” dedi.

Soldado: Buradaki rekabeti başka yerde görmedim

Fenerbahçe’nin İspanyol forveti, Fenerbahçe macerasıyla ilgili olarak Tivibuspor’a değerlendirmelerde bulundu. Roberto Soldado, şu anda çok mutlu hissettiği bir kulüpte olduğunu dile getirerek, “Burada geçirdiğim zamandan keyif alıyorum. Kesinlike bir aile ortamı var. Sevgi dolu bir ortam görüyorum” ifadelerini kullandı. Soldado, Süper Lig’in İspanya’da fazla takip edilmediğini belirterek, “Bana göre buranın La Liga ve Premier Lig’den en büyük farkı, rekabet ortamı. 14 hafta sonunda ilk 6 takım birbirine çok yakın. Bu durumu ne Premier Lig’de ne de La Liga’da görebilirsiniz” dedi.

‘Gomis çok etkili’

Tecrübeli oyuncu, Osmanlı maçının kendileri açısından patlama noktası olduğunu belirtip, “Şu anda 4 hafta öncesine göre öz güvenimiz çok daha yüksek” dedi. Soldado, ligde en beğendiği forvetin Gomis olduğunu söyleyerek, “Onun ne kadar kolay gol atabildiğini gördük. Kontrataklardan atıyor, yan toplardan atıyor. Rakibin dengesini bozuyor” ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu, Nihat Kahveci’ye de selamlarını göndererek, “Genç yaşlarımda onu izledim. Komple bir forvetti” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ