MENÜ

Cenk Ergün'den yıldızlara uyarı

Cim-Bom’un yıldız isimleri Belhanda, Mariano, Muslera ve Gomis gibi isimlerle bire bir görüşen sportif direktör Cenk Ergün, “Bu takım şampiyon olacaksa sizlerin sergileyeceği ekstra performansın payı büyük olacak” diye konuştu.

Cenk Ergün'den yıldızlara uyarı

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, beklenen görüşmeyi yaptı, futbolcularla bire bir görüşmelerde bulundu.

Ergün, başta Belhanda olmak üzere performansları son dönemde düşen Mariano, Muslera, Gomis gibi isimlerle konuşarak sorunlarını dinledi. Sarı-kırmızılılardan sorumluluk almalarını isteyen Cenk Ergün, “Burada sizin rolünüz çok farklı. Bu takım şampiyon olacaksa sizlerin sergileyeceği ekstra performansın payı büyük olacak. Sorumluluk almanızı istiyorum. Kalan 3 haftada kazanmamız halinde önemli bir avantajımız olacak. Bu, ilk yarı sonunda muhtemelen lider olmamız da demek. Olamasak bile yine zirvede olacağız. Devre arasına moralli girmemiz çok önemli. İkinci yarı fikstürümüz daha uygun” dediği öğrenildi.

Oyuncuların ise teknik direktör Igor Tudor veya herhangi bir konuyla ilgili kesinlikle şikayette bulunmadıkları bildirildi. Futbolcuların özeleştiri yaparak, performanslarının düştüğünü kabul ettiği öğrenildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ