MENÜ

Olaylar Rumen basınında!

Pazartesi günü oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor mücadelesinin ardından soyunma odasındaki gerginlikleri Rumen basını gündemine taşıdı.

Olaylar Rumen basınında!

Pazartesi günü oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor mücadelesinin ardından soyunma odasında yaşanan gerginliği anlatan Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, “Ben futbol adamıyım. Aytemiz Alanyaspor’un yardımcı antrenörü, ben soyunma odasına girerken küfür etti. Direkt üzerime yürüdü. Ben kavga, gürültü yapmak istemedim. Türkiye’ye gelme nedenim futbol oynatmak. Ben boksör değilim. Kollarım güçlü değil ama kafa olarak zekiyim” demişti.

Bu durum sonrası Rumen basını da olayları gündemine taşıdı. Sumudica’nın annesi, oğlunu arayarak son durumunu öğrendi. Sumudica, annesine ‘bir sorunum yok, iyiyim’ dediği de öğrenildi.

‘Kendisi de biliyor’

Alanyaspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu ise koridorlarda yaşanan olayların sorumlusunun Kayserispor Teknik Direktörü olduğunu savunmuştu. Paşaoğlu, “Saha içinde gerekli agresif hareketleri yaptı. Bizim yardımcı kaleci hocamız Fevzi Layiç ile ilgili kelimeler kullandı. Yardımcı hocamız da bunu sormak istedi ama bunu sormaya gerek kalmadan Kayserili oyuncular ve
ekipleri hocamıza saldırdı. Hocanın kendi başlattığı şeydir. Kendisi de biliyor, görüntüleri görünce ne diyecek bilemiyorum” şeklinde görüş belirtmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ