MENÜ

İşte Giuliano'nun performansındaki sır

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, son haftalarda takımı adeta tek başına sırtlıyor.

İşte Giuliano'nun performansındaki sır

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, son haftalarda takımı adeta tek başına sırtlıyor.

Dikkat çeken bir performans ortaya koyan Brezilyalı yıldızın bu çıkışındaki en önemli unsurlardan biri Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası...

Aday kadroya genellikle çağrılan 27 yaşındaki futbolcu için milli takım kadrosunda yer almak ve bu önemli organizasyona gidebilmek çok önemli...

Teknik Direktör Tite ile sürekli iletişim halinde olan Giuliano, kariyeri için bu önemli fırsatı değerlendirmek istiyor. Teknik heyet futbolcuyu kadroya almayı düşünse de yine de son form durumuna göre nihai kararı verecek. Sürekli takipte olduğunun farkında olan Brezilyalı futbolcu da bu nedenle kendini maçlara daha iyi hazırlıyor.

Kocaman etkisi

Sezona pek iyi başlamayan ve uyum sorunu yaşayan Giuliano bu anlarda Teknik Direktör Kocaman’dan destek gördü. İlk maçlarda tribünlerin bile az da olsa tepkisini çeken futbolcunun özellikle topsuz oyunda yaptıklarından dolayı Kocaman çok memnundu.

Hiçbir zaman Brezilyalı’dan vazgeçmeyen Kocaman’ın verdiği özgüven sayesinde Giuliano kendi futbolunu oynamaya devam etti. Maç maç yeteneklerini de göstermeye başladı.

7: Giuliano şu ana kadar takımın en etkili ismi durumunda. 13 maça çıkan futbolcu 7 gol ve 1 asistle yoluna devam ediyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ