MENÜ

İşte Avrupa liglerinin namağlup takımları...

Paris Saint Germain, dün Strasbourg karşısında aldığı yenilgiyle Fransa Ligue 1'deki yenilmezlik unvanını kaybetti. Böylece Avrupa liglerinde namağlup unvanını koruyan takım sayısı 5'e düştü: Manchester City, Barcelona, Inter, Valencia ve Atletico Madrid.

İşte Avrupa liglerinin namağlup takımları...

Fransa'da şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip olan Paris Saint Germain, dün Strasbourg karşısında aldığı 2-1'lik yenilgiyle Ligue 1'deki yenilmezlik unvanını kaybetmişti.

PSG, her ne kadar namağlup unvanını yitirmiş olsa da Avrupa liglerinde yoluna yenilgisiz devam eden 5 takım daha bulunuyor: Manchester City, Barcelona, Inter, Valencia ve Atletico Madrid.

İngiltere Premier Ligi'nde oynadığı 14 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Manchester City, puan cetvelinin en üst basamağında bulunuyor.

İSPANYA'DA ÜÇ TAKIM

Barcelona'nın (11 galibiyet, 3 beraberlik) liderik koltuğunda oturduğu La Liga'da ilk üç sırada yer alan diğer takımlar olan Valencia (9 galibiyet, 4 beraberlik) ve Atletico Madrid'in de (8 galibiyet, 6 beraberlik) henüz mağlubiyetle tanışmamış olması dikkat çekiyor.

Serie A'da ise 11 galibiyet, 3 beraberliği bulunan Inter, üçüncü sırada olmasına rağmen ligdeki yenilgisizliğini sürdürüyor.


PSG namağlup unvanını yitirdi

Haberin Devamı
YORUM YAZ