MENÜ

Tudor, o tabloyu bozmak istiyor!

Ligde son 14 büyük maçını kazanamayan Cim Bom, 922 gündür de derbi zaferine hasret. Bu sezon Aslan’ı zirveye taşımasına rağmen koltuğu sallanan Tudor, Beşiktaş deplasmanı öncesi tüm planlarını bu seriyi bitirmek üzerine yapıyor.

Tudor, o tabloyu bozmak istiyor!

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Aytemiz Alanya’yı mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini koruyan, Başakşehir’in de puan kaybıyla rahat bir nefes alan Galatasaray’da, gözler derbiye çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş derbisinde, büyük maç kazanamama serisi ve derbi zaferi hasretini bitirmek istiyor. Teknik direktör Tudor, oyun planını 1 değil, 3 puan üzerine kuruyor. İşte Hırvat hocanın ne pahasına olursa olsun bozmak istediği o tablo...

Büyük maç kazanamıyor

En son 21 Şubat 2016’da Türk Telekom’da Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Aslan, büyük maçlarda çıktığı son 14 karşılaşmayı da kazanamadı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynanan bu maçlardan Cim Bom, 10 yenilgi, 4 beraberlikle ayrıldı.

2.5 yıllık derbi hasreti

Galatasaray, 922 gündür ligde derbi kazanamıyor! En son 24 Mayıs 2015’te Beşiktaş’ı TT Arena’da 2-0 mağlup eden Cim Bom, ardından oynanan 9 derbinin 5’ini kaybetti, 4 kez berabere kaldı.

Tek puan Fenerbahçe’den

Aslan, Igor Tudor’la da büyük maç şanssızlığını kıramadı. Sarı-Kırmızılılar Hırvat teknik adamla çıktığı 7 karşılaşmanın 6’sını kaybetti, tek puanını 10 kişi kaldığı Fenerbahçe derbisinde 0-0’lık skorla Türk Telekom’da yaşadı.

Aslıhan Çil


Pazdan geliyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ