MENÜ

Adebayor'dan yalanlama: Ben öyle bir şey demedim

Medipol Başakşehir'in yıldızı Adebayor, Kayserispor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Togolu golcü, Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'yı yalanlarken "Ben rakip takımın hocasına topun elime çarptığını dair bir şey söylemedim." diye konuştu.

Adebayor'dan yalanlama: Ben öyle bir şey demedim

Süper Lig'in 13. haftasının kapanış maçında Kayserispor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Karşılaşma Umut Bulut ve Adebayor'un karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Adebayor'un 38. dakikada skoru eşitlediği gol maçın önüne geçti. Kayserisporlu futbolcular Adebayor'un topu elle kontrol ettiğini belirterek maçın hakemi Alper Ulusoy'a itiraz ettiler fakat, Ulusoy gol kararı verdi.

Maç sonu Kayserispor teknik direktörü Sumudica, Adebayor'un topu eliyle kontrol ettiğini kendisine söylediğini açıklamıştı. Fakat Adebayor, topun eline çarptığını Sumudica'ya söylemediğini belirtti.

Emmanuel Adebayor'un açıklamaları şu şekilde:

Pozisyon çok hızlı gelişti. Şu anda bile ele mi çarptı, göğsüme mi çarptı, tekrar izlememe rağmen emin değilim. Hakemin verdiği bir karar var. Sonuçta gol, goldür. Rakip takımın hocasıyla böyle bir konuşmamız olmadı, böyle bir şey hatırlamıyorum. Oğlu hayranımmış, formamı onun için saklamamı rica etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ