MENÜ

Giuliano böyle istedi!

Her fırsatta forvet arkasında oynamak istediğini söyleyen Sambacı, Antalyaspor karşısında sevdiği yerde oynadı. Giuliano, farkını gösterdi; başarılı futbolunu şık bir golle süsledi.

Giuliano böyle istedi!

Fenerbahçe, yıllardır süren ‘10 numara’ sorununu çözmek için Zenit’ten Giuliano’yu transfer etmişti. Ancak Aykut Kocaman, öğrencisini forvet arkasında değil sağ kanatta oynatınca, beklenen performans gelmemişti.

Her fırsatta merkezde oynamak istediğini, bu bölgede çok daha etkili olduğunu söyleyen Giuliano, sevdiği bölgeye geçer geçmez farkını göstermeye başladı. Sambacı, geçtiğimiz hafta Sivasspor maçında başarılı bir futbol ortaya koyup, Soldado’ya güzel bir asist yapmıştı. Dün de ‘10 numara’ olarak görev yapan Giuliano, yine kalitesini konuşturdu. 90 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, Janssen’in pasında çok güzel bir gole imza atarak takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Deplasmanı seviyor

Giuliano, Antalyaspor filelerini havalandırarak bu sezon ligdeki 5. golüne imza attı. 27 yaşındaki oyuncunun gollerinin 3’ü dış sahada gelirken, 2’sini Kadıköy’de kaydetti. Brezilyalı yıldız, performansını yükseltip hem Fenerbahçe’ye daha fazla katkı sağlamak hem de Dünya Kupası’nda yer alma hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Aykut Kocaman'ın dikkat çeken görüntüsü



Haberin Devamı
YORUM YAZ