MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

25 Kasım Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkayagünün programını değerlendirdi.

NOBEL PRINCESS günün favorisi

1.AYAK: Bu maidenın diğer maidene göre ihtimallerinin daha çok olduğunu düşünüyorum. En önemli sebebim yarısından çoğunun kuma ilk kez çıkacak olup ne verecekleridir. SKY WOLF, favorimdir. Önemsemediğim ilk çim yarışından sonra kuma çıkınca ‘’Ömer In My Heart’’ gibi 3’lüye döndüğünde açık yarışlarda başarılı işlere imza atacağı kanaatinde olduğum bir taya geçilmişti. Bazı büyük eküriler 2’li taylarını genelde kemik gelişiminin sağlıklı geçmesi açısından geriye alıyorlar, ama atın düzenli idmanda olduğunu öğrendim, dinçlikle iyi koşacaktır. SUFİHAN, ikinci şans verdiğim isimdir, İstanbuldaki ilk yarışında buram buram mesafe istediğini belli etti, bugun buldu, artan yarış tecrübesiyle rahat koşacaktır. ADANA ATEŞİ, üzerine koyarak geliyor, değişen binicisiyle çıkışa geçmesi yüksek ihtimallerden bir diğeridir. THOR MAN’ın anneden kardeşi ‘’Timsal’’ ın kumda kazandığı yarışları göz önüne alırsak bugun o da ilk kez çıkacağı pistte tutunabilir. MISTER PRESIDENT, 3 ay aradan sonra koştuğu yarışında iyiydi, ‘’Mıss Eleni’’ gibi seri bir kısrağın anne kardeşidir, artan kondüsyonuyla çıkışa geçebilir. Yine kuma ilk kez çıkacakları için pist konusunda kapalı kutu pozisyonunda olup terslik yapabilecek WILDEST INDOCHINA ve EAGLE OF AMED yeri olanlara diğer ilavelerimdir.

2.AYAK: Şampiyon ‘’YILMABAŞAR’’ın kazandığı açık yarıştaki tabelasını buraya yeterli gördüğüm, A.Çelik’in de tercihiyle şans ibresini yükseklere çıkaran KIZILTUĞ, istim üzerindeki BURUKMERT, 2 aylık ara sürecinin kendisine iyi geldiğini hazırlıklarındaki derecelerinden de anlayabileceğimiz tam mesafesinde BAŞPEHLİVAN, sentetikte ters mesafedeki son yarışını ölçü almadığım, kaba kumda bu tip mesafelerde bambaşka koşan süratli BİLBİLAN, 5 gün önce 63.5’la kazandığı yarışta göz dolduran yakın ara koşacak olmasına rağmen rakiplerinin de çoğunun yakın ara koşacak olmasından dolayı yine çok şanslı gördüğüm DİZDARBEY, yeniden mesafesine dönen iyi durumdaki YOLDAŞ, kazanmakta sıkıntı çekse de istikrarlı çizgisiyle YÜKSELİM sıralamamdır.

3.AYAK: NOBEL PRINCESS, geçen hafta kaba kuma ilk kez çıkmıştı. Bu zamana kadar beni niye kaba kumda koşmadınız dercesine susamışçasına yedire yedire kazandı. Burdaki, en ciddi rakip gözüken ismi o yarışta kolay geçtiği için, diğer kalan atlardan bazılarının formsuz, bazılarının da mesafeden dolayı elediğim için, çiçeği burnundaki genç ve başarılı pilotuyla seriye bağlayacağı kanaatindeyim.

4.AYAK: A.Çelik’in son işini kendi yaptırdığı, son koşusunu maiden kazansa da açık yarış ve kısa vade deneyimleri de bulunan ATLAS BEYİ, bu pistde koştuğu ilk yarışı tatminkar olup artan tecrübesiyle kazanıra girebilecek TAŞKESEN, Şart 3 yarışla maidenden çıkan, ardına kısa vade ve açık yarış koşan, son startınada da çimde yaptığı için inanmadığım kumda daha iyi VIKING MAN, kumda çıktığı ilk yarışında gövde gösterisi yapan fit durumdaki MICE MACHO MAN öne çıkardığım atlardır.

5.AYAK: ALEXANDRAPOLI ve CAHİL ikilisinden birinin kazanacağı kanaatindeyim.

6.AYAK: Son haftaların en formda dişilerinden BAHAR SULTAN, 4 boy startda kaldığı son yarışını burunla kaybederken yeşil ışık yakan BABADAĞINOĞLU, usta ellerde hazırlanan KOMET, takibimdeki UMUTÇİÇEĞİ, kaba kuma ilk kez çıkacak ÜNSALMIŞ tuttuğum atlardır.

7,8,1,10,4,11,2 // 2,11,1,7,6,4,5 // 5 // 1,2,8,6 // 1,5 // 7,5,4,1,8

Haberin Devamı
YORUM YAZ