MENÜ

Zeljko Obradovic: "Çok kolay geri dönüş şansı veriyoruz"

Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Doğuş'un Khimki Moskova'yı zorlanarak mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic: "Çok kolay geri dönüş şansı veriyoruz"

Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Doğuş'un Khimki Moskova'yı zorlanarak mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Oyun içinde yakaladıkları farkı koruyamamalarına değinen Obradovic, "Çok fazla top kaybettik. EuroLeague kalitesindeki ekipler bu noktada geri dönüş yapabiliyorlar. Rakiplerimize çok kolay geri dönüş şansı veriyoruz. Bunun çözümünü bulmamız lazım. Elbette, yine de oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Uzun oyuncuları yeterli derecede kullanamadıklarına değinen tecrübeli başantrenör, "Maçlar öncesinde hazırlanıyoruz. Elbette uzunlarımız konusunda da hazırlanıyoruz. Fakat uzunlarımızı iyi kullanamadık." dedi.

Sloukas'ın yokluğu konusunda ise Obradovic, "Bu bizim başımıza ilk kez gelmiyor. Kostas bizim için önemli bir oyuncu ama sezonun başından beri birçok oyuncunun eksikliğini yaşıyoruz. Önümüzde Baskonia maçı var ve sağlıklı tüm oyuncularımın buna hazır olmalarını bekliyorum." şeklinde görüşlerini belirtti.

Bobby Dixon'ın dönüşüne de değinen koç, "Bobby takımla çalışmaya başlamıştı. Bugün de iyi katkı verdi ama elbette zamana ihtiyacı var. Gerçek Bobby bu değil. Son maçını geçtiğimiz sezon final serisinde Beşiktaş'a karşı oynadı ve geri dönmesi biraz zaman alacak. Daha fazla antrenmana ihtiyacı var." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ