MENÜ

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

24 Kasım İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

İstikrar abidesi CANÖZGÜ kapanışı yapabilir.

1.AYAK: Grubun tecrübeli ve istikrarlı taylarından UNDAUNTED FOR, bu kez klas jokeyi Halis Karataş idaresinde ilk birinciliğine ulaşmak için var gücünü sahaya yansıtacaktır. İlk isim olarak kuponlardaki yerini almalıdır. Son startında tatminkar bir tabela yaparak sorunlarından arındığını gösteren ZAFER MEYDANI, gün geçtikçe aşama kaydeden SAMANA, takibimdeki taylardan ERVURGUN ve üst üste etkili performanslara imza atan ONURBEY ise rakip olarak beraberce düşünülmesi gereken taylar.

2.AYAK: 97 handikap puanı ile rakiplerinin neredeyse iki katı puana sahip olan MATMAZEL ÇİKOLATA, gördüğü yarışlar sonrası kondisyon açığını giderdi. Bu kez çok farklı koşmasını beklediğim yetenekli kısrak öncelikle değerlendirmeye alınmalıdır. İzmir kum pistini sevdiğini son startında dışından gelen rakibine direnerek gösteren MOI JIZNI, her geçen gün formunu ileriye taşıyan DOLCE ve süprizde ise OKYANUS SİSİ ise ilk plandaki rakipleridir.

3.AYAK: Grubun en yüksek handikap puanına sahip olan kısrağı RIO KARNAVALI, eski günlerini mumla aratıyor olsa da son startında yeşil ışık yakarak iyi duruma geldiğini gösterdi. İdeal mesafesinde çıktığı gibi kazanabilir. Son startında sprintinde geciktiği için ikinciliğe razı olan LADY HATUN, çok iyi bir sezon geçiren NİŞANLIKIZ, geçtiğimiz sezon üst üste muhteşem performanslara imza atan SULTANPELİN, ekürisiyle birlikte ZEMZEMKIZI ve yeterli formuyla BAHANE ile rahat bir koşu izlemeyi öneriyorum.

4.AYAK: İzmir’e geldikten sonra bir anda farklılaşan ve gerçek gücünü sahaya yansıtmaya başlayan CELALİYE, düzlükteki güçlü ataklarıyla rakiplerine hakim olabilir. Verdiği ara sonrası uzun galoplarla kondisyon depolayan ve akabinde katıldığı yarışlarında tabela içinde gelmesini bilen SPEEDYBOY ve ara sonrası hazırlıkları yeterli olan METAL FIRTINASI ise en ufak hatasında devreye girmek için hazırda bekleyen rakipleridir.

5.AYAK: İzmir kum pistinde birbirinden başarılı performanslara imza atan WAIT FOR IT’in kısrak babası dünyaca ünlü aygır Galileo! Bu da safkanın kalitesi hakkında fikir sahibi olmamız için sanırım yeterlidir. Son startını kesinlikle önemsemediğim safkan, daha uygun rakipleri arasında bir adım öndedir. Yarış hayatını hayranlıkla takip ettiğim kısraklardan birisi olan Lady Liz’in yeni yeni kendisini bulmaya başlayan temsilcisi BAY DÖKER ve yarış gördükçe formunu geliştiren THE WORLD IS MINE ise değerlendirmeye alınması gereken diğer isimler.

6.AYAK: 3 yaşlı Arap taylarının handikap-13 mücadelesinde doğal olarak çok fazla ön plana çıkan bir isim bulunmuyor. Elbette koşunun düşük şartı ve ikramiyesinin bunda etkisi oldukça fazla. 50 puan ile tam sınırda kaydolan CANÖZGÜ, sadece bir kez kazanmış olsa da istikrarlı performanslara imza atarak hemen her yarışında tabela içinde gelmeyi başardı. Birçoğu vasatı aşmakta güçlük rakipleri arasında birinciliğin en güçlü, bana göre ise yegane adayıdır. Kapanışı banko ile yapmak yerinde seçim olacaktır. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 8.9.6.2.5 ) ( 6.2.1.3 ) ( 3.1.2.4.5.6 ) ( 1.5.2 ) ( 5.1.6 ) ( 1 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ