MENÜ

Belhanda beraat etti!

Galatasaray ve Tudor hakkında rahatsız edecek bir ifade kullanmadığı kanaatine varılan Belhanda’ya herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

Belhanda beraat etti!

Galatasaray'da, Başakşehir maçı sonrası Younes Belhanda’nın Fransa’da bir TV’ye yaptığı açıklamalar büyük yankı yarattı. Sosyal medyada, Faslı yıldızın 5-1’lik mağlubiyeti Igor Tudor’un hatalarına bağladığı yorumları yapıldı. Bu sözler için Belhanda’ya bir yaptırımda bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyordu.

'Kendinize gelin beyler'

SÖZLERİ DİKKATLE İNCELENDİ

BU kritik soru, dün cevabını buldu. Sportif direktör Cenk Ergün ve kulüp tercümanları, Fransız televizyonuna çıkarken kulüpten izin alan Belhanda’nın konuşmasını defalarca dikkatle dinledi. Yapılan değerlendirme sonucunda Faslı yıldızın, Tudor’u ya da kulübü rahatsız edecek bir ifade kullanmadığı kanaatine varıldı. Cenk Ergün bu tespiti Igor Tudor’la da paylaştı ve herhangi bir yaptırım uygulanmamasına karar verildi.

Beşiktaş maçı öncesi uyarı geldi!

BU SEZON İLK 11’İN VAZGEÇİLMEZ İSMİ

Belhanda, cumartesi günü Aytemiz Alanya ile oynanacak karşılaşmada ilk 11’de forma giyecek. Dinamo Kiev’den 8 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek alınan ve kendisine de bonuslar hariç yılda 3 milyon 350 bin Euro garanti para verilen 27 yaşındaki oyuncu, cezalı olduğu bir maç hariç bütün maçlarda ilk 11’de sahaya çıktı.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ