MENÜ

Şair Gençer O'nun Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Adana at yarış tahminleri

21 Kasım Salı Adana at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

BERKEHAN ilk yarışına iyi hazırlandı

1.Ayak: Altılı Ganyan Adana’da zor başlayacak. Çünkü 13 atlık bir Şartlı-1 koşu var. Koşan taylarının başarılı ile izlediğimiz Kınalı Yörük’ün yavrusu olan Alberto not alınmalı. Big Victory, Smooth gibi idman pistinde iyi olan isimlere bakarsak Victory Gallop – Habinar ve Cuvee – Fortis orijinlerini görüyoruz. Seri olmasını beklediğim Smooth’un son metrelere kadar temposu devam eder mi göreceğiz. Mortodela’nın anne kardeşi olan Dads Mini Man de dikkate alacağım atlardan biridir.

2.Ayak: 4 yaşlı arap atlarının bu grubunda 2 nolu Tuğbey ilk şansı alacaktır. Form grafiğinde ciddi bir çıkış gördüğümüz bu atın bu grupta da şansı var. Formda rakipleri Tamer Reis, Sangam, Batınhan öne çıksa da Oğlum Ejder, Babakafkas, Baba Emir ve İmkansızım da yazılmalıdır.

3.Ayak: Star Scream katıldığı koşularda Adana’da üç kez kazandı ve A.Çelik ile bir kez koşmuş bir taydır. KGDB ile son yarışında koşan tay 5 yarıştır mücadelesini bu takılarla yapıyor ve sert rakipler arasında elde ettiği sonuçlara göre bu grupta favori olacaktır. En ciddi rakibiyse Pisces olacaktır.

4.Ayak: Taşköprü adına yapılacak olan KV8 koşusunda Mortodela ilk şansı verdiğim arıkandır. Adana kumunda etkili koşan bu atın son yarışları çim pistteydi ve Zümrüthan arkasında ikincilik yapmıştı. Başarılı olduğu kum pistte ve sevdiği Adana pistinde Mortodela favoridir. Kumda Good Curry yanında favori verdiği,m Speedy Gunner bir kez daha şanslıdır.

5.Ayak: Amerika’dan alınan tay Berkehan ilk yarışında favorimdir. Brilliant Speed’in ilk koşan yavrusu İlker Akdeniz Ekürisi’ne aldığımız Rowdy olup iki koşusunu da kazandığını hatırlatırım. Berkehan yeterli hazırlığı ile bu grupta banko atımdır.

6.Ayak: Günün kapanış Koşusu bir hayli zor geçecek gibi gözüküyor. Sürprize açık olan yarışta ilk şansı Diamond Dash’e vereceğim. Seri olan bu atın H.Karataş ile sonuca gitmesi olası gözüküyor. Rakipleri ise Lusinga, Wind Of Haeven, Lhazareen ve Akdenizli olacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ