MENÜ

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş evrensel bir hoca

Yazarlarımızdan Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Porto maçını değerlendirdi. Demirkol Beşiktaş'ın başarısındaki en önemli isim olan Şenol Güneş'ten övgü dolu sözlerle bahsetti.

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş evrensel bir hoca

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda sahasında ağırladığı Porto ile 1-1 berabere kaldı. Kartal, 11 puana yükselerek tarihinde ilk kez gruplardan çıkma başarısı gösterdi. Siyah-Beyazlılar, son maçlara girilmeden lider olarak gruptan çıkmayı başardı ve Türk Futbol Tarihi'nde bir ilke imza attı.

Yazarlarımızdan Mehmet Demirkol, maçı NTV Spor'da değerlendirdi.

İşte Demirkol'un açıklamaları:

"Sahadaki en iyi oyuncu Pepe diyebiliriz. Aboubakar da çok Pepe'nin üzerine oynamıyor. Gökhan iyi oynamıyor.Şampiyonlar Ligi'nin fenomeni yine sahneye çıktı; Cenk Tosun."

"Cenk soldan çok enteresan şeyler yaptı. Topu aldı, üzerinden aşırtıp geçmek çok akla gelmez. Topu sürdü, orada o pası vermek çok akla gelmez. %100'ünü yaptı"

"Şenol Güneş yerli değil, evrensel bir hoca. Beşiktaş, Türkiye futbolunun standartının çok üzerindeydi. Tolgay'ı izlediğimde, acaba İlkay Gündoğan'ı mı izliyorum diye düşünüyorum."

"Beşiktaş gruptan lider çıkarak bir ilki başardı. Çoğu kişiye göre kolay bir grup ama bana göre zor bir grup. Çok dengeli bir grup. Ancak bu grubun en iyi takımı Beşiktaş ve bu grubun en iyi oyuncusu Cenk Tosun. Beşiktaş bu grubu net bir şekilde domine etti."

"45-60 dakika arasına Beşiktaş harika oynadı. Hatta bu oyun galibiyet için gelen Porto'yu beraberliğe razı etti."

Tolgay Arslan: Beşiktaş'la 5 yıllık sözleşme imzaladım

'Gökhan 2. yarı toparladı'

"Beşiktaş'ta oyuncuların bu yükselen performansında 1 numaralı etken Şenol Güneş. Bugün istemediğimiz performansları gösteren oyuncular vardı ama onlar da oyundan düşmedi. Gökhan ilk yarı korkuttu ama ikinci yarı toparladı."

"Bugün en çok da hakemi kutlamak lazım galiba. Sanat eseri gibi mükemmel bir maç yönetti. Hiçbir pozisyonu tekrar izlememe gerek yok. Aklımda soru işareti kalmadı. Cenk Tosun çok iyi oynuyor. Ancak bu agresif yanını ortaya çıkarmamalı. Onu izleyen birçok takım var ve bunlara da dikkat ediliyor."

'Cenk Tosun'un etiketi olmaz'

"Cenk Tosun etiketsiz oyunculardan. Bazı değerli ürünlerin etiketi olmaz. Cenk Tosun'un değeri biri gelip masaya parayı koyduğunda belli olacak."

Beşiktaş-Porto maç sonucu: 1-1


Haberin Devamı
YORUM YAZ