MENÜ

Ercan Fırtına'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Ercan Fırtına'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

20 Kasım Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

ŞANLIURFA’ DA CAZİP PROĞRAM

Misafirperverliği, tarihi dokusu ve kültürü ile Şanlırfa’ dayız

1.AYAK : Değerli dostlar ilk evvela tekraren hoş geldiniz diyerek bugünkü değineceğimiz yaraışların Şanlıurfa proğramına geçiş yapıyoruz, hepinize bol şanslar dilerim. Günün birinci ayağında Stıll Waıtıng, Kaktee ve son yarışında yarışı kısaltmak yerine geçildiği rakibine baskıya devam etseydi diyeceğimiz Şiirsel dışında son yarışında iç kulvarda boşlukta kalan ama bugün dışa alabilirse Sevimli Bibi bir yerlere gelebilir dikkat, Nani Nani, durdu durdu milleti denize döktü Beyzam dışında Fly Gırl, Presto hatta Prodıgy sırasıyla değerlendirilebilir diye düşünüyorum, çok geniş ve profesyonel kupon yapanlar ise işi sağlama alıp kapatsınlar derim zira ilk ayaklarda bazen hiç beklenmedik atlar cırtttt diye aradan sıyrılıveriyorlar yani.

2.AYAK : Normalde bakınca Black Grape hem güçlü bir at hemde mesafe kısa bir solukta yemesi lazım diye düşünüyor insan, ama gardaşım bazen bazı yarışlarda öyle yarışlar yapıyorlar ki buna starttan güzel ve her zamanki bilindik çıkışlarıda dahil olmak üzere kapanmaları filan insanın inanası gelmiyor hatta milletin akıllarıyla oynuyorlar, işte geçmişte başka yarışlarda yaşadıklarımız misali zaman zaman kendi kendimize lan acaba gene mi? Diyerek belkide fol yook yumurta yook, normal oyunumuzu da bozuyoruz. O açıdan bir aksilik olmaz ise Black Grape’ nin kazanmasını bekliyoruz ailecek ama bakalım yarış başlayınca ne göreceğiz onu bilemiyorum, dolayısıyla bir at bu kadar kale çıkınca bazen ister istemez ya gelmezse, ya son anda yakalanırsa diyerek tuhaf duygulara da yakalanabiliyoruz kıssadan hisse, lafın berisi şudur ya bu atı tak atacağız yada yanına Hekşa, Çılgınreis, Naif Hat, Recoba, Yılan Indıan ve Best Of Pelin’ i ekleyeceğiz hadi bul karayı al parayı misali kendime de soruyorum nasıl olacak bu işin sonu Fırto bey.

3. AYAK : Bürebey pisti severse neden olmasın, Ozibey inatçı yapısı ile yazılacak, Dizdarbey adana’ da hazırlanan bir isim hatta geçen gün garip yeni blanket almıştı safkana, eğer gücü yeterse ki genç attır olur mu olur diyerek son yarışında el oynatmadan kazanan Yalnız Kartal kapalı kutu dikkat, Şahdemir’ e de bu sefer dikkat, Şubathan bomba.

4.AYAK :
Baba Abdullah ile son yarışında başına gelmedik kalmayan ama buna rağmen kazanan kalite safkan Özün arasında gibi geliyor bana. Eas, Cash Mony ve Speak Me Softly daha sonra çok geniş kuponlara eklenebilirler.

5. AYAK : İtfaiyeci yangın var arkadaş gel söndür misali şansı var, Kralsın ise yarış gördü dikkat kere dikkat, Gust Of Wınd ise bomba.

6.AYAK : Geldik günün en son ayağına ohh vallaha kimi arasan hep buradalar maşallah, Teksima ve Perkbey bence kafadan yazılmalı, The Kıng, Demiryaylası, Tumbulkavçinoğlu, Conileş Göktepeağası, Özçocuk, Amara, Kralaslan hep tehlikeli isimler ama bakalım hangimizin gücü bu kadar atı yazmaya yetecek, o açıdan gerçeklere bakacak olursak nefesimiz kaç ata yeterse ona göre yazmakta fayda var, hepinize bol şanslar diliyorum, işiniz gücünüz rast gelsin, huzur dolu yarınlar bizlerin olsun, çünkü her zaman söylerin huzurun yoksa, sağlığın yoksa koca dünya senin olsa ne fayda. I LOVE YOUUUUUUUU.

ŞANLIURFA KONTRA KUPON

( 7-1-13-4-6-8-12-3-11 ) ( 2-11-3-5-6-7-8 ) ( 4-7-1-8-10-3 ( ( 3-9 ) ( 3-5-2 ) ( 5-15 )

ŞANLIURFA ALTILIM


( 7-1-13-4-6-8-12-3-11 ) ( 2 ) ( 4-7-1-8-10-3 ) ( 3-9 ) ( 3-5-2 ) ( HEPSİ )

Haberin Devamı
YORUM YAZ