MENÜ

İtalya-İsveç maç sonucu: 0-0

2018 Dünya Kupası Elemeleri sonrası Play-Off oynamaya hak kazanan İtalya 1-0 yenildiği maçın rövanşında İsveç ile bu kez kendi sahasında karşılaştı. Mücadele golsüz sona erdi ve Dünya Kupası biletini alan ekip İsveç aldı. İtalya ise maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.

İtalya-İsveç maç sonucu: 0-0

İsveç Mili Takımı, 1-0 kazandığı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçının rövanşında İtalya ile 0-0 berabere kalarak finallere gitmeye hak kazandı.

Rusya’nın ev sahipliğini yapacağı 2018 Dünya Kupası’na Avrupa kıtasından katılacak son ekipleri belirleyecek play-off turundaki rövanş maçında İtalya, İsveç’i konuk etti.

Milano kentindeki San Siro Stadı’nda oynanan müsabaka golsüz eşitlikle tamamlandı. Sahasındaki karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan İsveç böylece İsviçre ve Hırvatistan’dan sonra play-off turundan finallere katılacak 3. ekip oldu.

Bu sonuçla İtalya, 1958’den bu yana ilk kez bir Dünya Kupasına katılma hakkı elde edemedi.

2018 FIFA Dünya Kupası’na Avrupa’dan, ev sahibi Rusya’nın yanı sıra gruplarını ilk sırada tamamlayan Fransa, Portekiz, Almanya, Sırbistan, Polonya, İngiltere, İspanya, Belçika ve İzlanda katılmayı garantilemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ