MENÜ

Aykut Kocaman: Gereğini yapacağım!

Fenerbahçe , Süper Lig'in 11. haftasında Osmanlıspor deplasmanında 89. dakikada yediği golle 1 puana razı olurken Osmanlı Stadı'nda maç sonu asbaşkan Ali Yıldırım ve Aykut Kocaman arasında "istifa toplantısı" yapıldığı belirtildi. Kocaman ise maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ve genel basın toplantısındaki demecinde "Gereğini yapacağım" dedi ve istifa sinyali verdi.

Aykut Kocaman: Gereğini yapacağım!

Süper Lig'de Fenerbahçe bir maçta daha puan kaybetti ve şampiyonluk yolunda bir büyük darbe daha aldı.

Lig sonuncusu Osmanlıspor deplasmanında golü erken bulan ancak daha sonra sahada istenilen futbolu sergileyemeyen Sarı lacivertliler, 89'da golü yedi ve yine puan kaybetti.

Aykut Kocaman: Gereğini yapacağım

Asbaşkan Ali Yıldırım ve Kocaman'ın maç sonu statta bir "istifa toplantısı" yaptığı da belirtilirken, deneyimli teknik adam yayıncı kuruluşa yağtığı değerlendirmede "Gereğini yapacağım" diyerek istifa sinyali verdi.

Osmanlıspor-Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Kocaman'ın maç sonu yaptğı açıklama şu şekilde:

11 maç sonunda 17 puan, Fenerbahçe'nin gücünün çok altında bir durum. Ortada ciddi bir başarısızlık var. İşleri bir tarafa çekmenin anlamı yok. Elbette bunun bir faturası olacak. Başarıda ve başarısızlıkta herkesin payı vardır. Burada da önce kendi tarafıma bakıyorum. Kendi tarafıma ve oyunculara bunu söylemek lazım. Bu seviyedeki oyuncu grubunun, 3-4 senede yapacağı hataları 13-14 maçta gördük. Bir yerden sonra olmuyor, kırıldı. Bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun.

Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı capsleri


Ahmet Çakar'dan flaş yorum: Fenerbahçe için...

Haberin Devamı
YORUM YAZ