MENÜ

Pepe, Neto ve Beto'ya milli davet

Portekiz'in Suudi Arabistan ve Amerika Birleşik Devletleri maçı kadrosu açıklandı. Pepe, Neto ve Beto kadroda yer alırken Quaresma ve Ronaldo çağrılmadı.

Pepe, Neto ve Beto'ya milli davet

Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, 10 ve 14 Kasım tarihlerinde oynanacak olan Suudi Arabistan ve Amerika Birleşik Devletleri maçı kadrosunu açıkladı.

Santos, Beşiktaşlı Pepe, Göztepeli kaleci Beto ve Fenerbahçeli savunmacı Neto'yu çağırırken yıldız futbolcu Quaresma ile Cristiano Ronaldo'yu kadoya dahil etmedi.

Portekiz'in kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleciler: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Goztepe) e José Sá (FC Porto)

Savunma: Antunes (Getafe), Edgar Ié (Lille), Kevin Rodrigues (Real Sociedad), João Cancelo (Inter), Luís Neto (Fenerbahçe), Nélson Semedo (Barcelona), Pepe (Besiktas), Ricardo Ferreira (SC Braga), Ricardo Pereira (FC Porto)

Orta Saha: Bernardo Silva (Manchester City), Bruno Fernandes (Sporting), Danilo Pereira (FC Porto), João Mário (Inter), Manuel Fernandes (Lokomotiv), Rúben Neves (Wolverhampton)

Hücum: André Silva (Milan), Bruma (RB Leipzig), Éder (Lokomotiv), Gelson Martins (Sporting), Gonçalo Guedes (Valência) ,Rony Lopes Mónaco)

Haberin Devamı
YORUM YAZ