MENÜ

Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Zeynep Fıratoğlu ile gayrimenkul borsası...

Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Bumerang şeklinde tasarlanan Bumerang Kartal’da 22’nci kata gelindi

E-5 üzerinde, Kartal Anadolu Adliyesinin tam karşısında konumlanan ve Kartal Adliye metro durağına 1 dakika yürüme mesafesinde yer alan Bumerang Kartal 40 katlı olup, 9 bin 650 metrekare arsa üzerinde konumlandırılmış 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. 8’ncı katından itibaren Anadolu Yakası’nın cıvıl cıvıl adalar manzarasına hakim ofis ve daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebiliyor.

İstanbul’da yatırım yapmanın en avantajlı seçeneklerinden biri olan ve bitiş tarihi Aralık 2019 olarak belirlenen Bumerang Kartal Projesi’nde ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor.

Denizin kıyısında, sonsuz mavi ve yeşile uzanan yaşam alanları ileşehrin içinde, hayatın zirvesinde bir yaşam SeaPearl Ataköy’de başladı

Kişiye özel ödeme planı 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen SeaPearl Ataköy’de toplam 1401 konut yer alıyor. 20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+’1’e kadar farlılık gösteren konut tipleri bulunuyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu rezidans, otel ve ofis alanlarının bulunduğu karma bir proje olan SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da hayat 2018'de başlıyor, yatırım değeri gün geçtikçe artıyor

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projeden ev almak isteyenler 30 Kasım’a kadar 60 ay vadeli 0 faiz ve 120 ay vade % 0,45 faizli ödeme seçenekleriyle kampanyadan yararlanabilirler. Piyalepaşa İstanbul’da yaşam 2018’de başlıyor.

Fortis Sinanlı Kadıköy fiyatları 582 bin TL’den başlıyor

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis Sinanlı Kadıköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’de 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Fortis Sinanlı Kadıköy projesi toplamda bin 100 konuttan meydana geliyor. Projenin konut seçenekleri arasında 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Daire büyüklükleri ise 50 ile 250 metrekare arasında değişiyor.Projede konut teslimlerinin Mart 2019’da yapılması planlanıyor.

‘Avrupark Hayat’ta daire fiyatları 220 bin TL’den başlıyor

Emlak Konut GYO güvencesi ve Cihan İnşaat-Konut Yapı uzmanlığıyla Bahçekent'te hayata geçirilen ‘Avrupark Hayat' projesinde satışlar başladı. 1.095 konut ve 81 ticari üniteden oluşan projede, daire fiyatları ise 220 bin TL’den başlıyor.

Vadikoru'ya Avrupa'dan 'En iyi ofis mimarisi' ödülü

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle yapımına devam edilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü. Vadikoru karma kullanım projesi, ‘En İyi Ofis Mimarisi’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Zeynep Fıratoğlu





Haberin Devamı
YORUM YAZ