MENÜ

Milan-Juventus maçı hangi kanalda saat kaçta?

İtalya Serie A'da haftanın maçında iki dev kulüp Milan ve Juventus galibiyet için karşı karşıya geliyor. Peki, Milan-Juventus maçı hangi kanalda saat kaçta? Dev maçta ilk 11'ler belli oldu.

Milan-Juventus maçı hangi kanalda saat kaçta?

İtalya Serie A'da haftanın karşılaşmasında iki büyük kulüp Milan ve Juventus karşı karşıya geliyor. Temsilcimiz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan geçen hafta Verona'yı 4-1 mağlup ederek galibiyet hasretine son vermişti. Allegri'li Juventus ise deplasmanda galip gelerek zirve takibinden kopmak istemiyor.

Milan-Juventus maçı hangi kanalda saat kaçta?

San Siro'da oynanacak karşılaşmada Paolo Valeri düdük çalacak. Türkiye saatiyle 19:00'da başlayacak olan karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

İlk 11'ler

Milan: Donnarumma, Storari, Antonelli, Gomez, Musacchio, Paletta, Locatelli, Mauri, Montolivo, Zanellato, Cutrone, André Silva

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Milan'ın galibiyet hasreti sona erdi

(Serie A) 10. haftasında milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da gol attığı maçta Milan, deplasmanda Chievo Verona'yı 4-1 yendi. Serie A'da hafta arasına denk gelen 10. hafta maçları tamamlandı. Karşılaşmalar öncesi, Lazio'nun fanatik taraftarlarının, geçen hafta ezeli rakipleri Roma'ya İkinci Dünya Savaşı sırasında bir Nazi toplama kampında ölen ve günlüğüyle bilinen genç Yahudi kızı Anne Frank'in fotoğrafıyla hakarette bulunmasından dolayı tüm Holokost kurbanları anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Sezona şampiyonluk ümitleriyle giren ancak son haftalarda aldığı yenilgilerle zirve yarışından uzaklaşan Milan, bu akşam deplasmanda Chievo Verona'yı, Suso, Bostjan (kendi kalesine), Hakan Çalhanoğlu ve Kalinic’in golleriyle 4-1 yenerek, 4 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşmaya, ilk 11'de başlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 55. dakikada takımının ani gelişen atağında takımının 3. golüne imza attı ve Serie A'daki ilk golünü kaydetmeyi başardı.

Milan-Juventus maçları

İtalya Serie A'da bu akşam oynanacak Milan - Juventus maçı öncesinde her iki takım da galibiyet peşinde. Milan ile Juventus arasında oynanan son 10 karşılaşmaya bakıldığı zaman konuk takımın büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. İtalya Kupası ve Serie A'da oynanan son 10 Milan - Juventus karşılaşmasında kırmızı - siyahlı takımın sadece bir galibiyeti bulunurken Juventus 8 kez galip geldi. Bir maç ise beraber bitti.
İki takım arasında bu zamana kadar oynanan 186 maçtan Milan'ın 54 galibiyeti var. Juventus 68 kez galip gelirken 64 maçta berabere kalındı. Milan'ın evinde oynanan maçlarda ise ev sahibi takımın 33, Juventus'un 24 galibiyeti var. 38 maç ise berabere bitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ