MENÜ

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e eleştiri!

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve Şenol Güneş'i kadrodaki futbolcuları değerlendirememesinden dolayı eleştirdi.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e eleştiri!

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 haftalık 3 puan hasretini Alanyaspor deplasmanında dindirdi. 8. dakikada Cenk ile öne geçen Beşiktaş'a Alanyaspor Welinton ile cevap verdi. 88. dakikada Negredo bu sezon ilk golünü atarak Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getirdi.

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve Şenol Güneş'i kadrodaki futbolcuları değerlendirememesinden dolayı eleştirdi.

İşte Toroğlu'nun açıklamaları:

"Alanya hocası olsam bu kadroyu farklı oynatırım. Atarsa fazla maçı bitiriyor, atamazsa mağlup oluyor veya berabere kalıyor. Alanya'nın ilerisinde öyle iki üç adam var ki, Alanyaspor savunma yapsa yediğinden daha az gol yer. Hoca, "kardeş siz ileride kafanıza göre takılın" dese, her takımı duman eder Alanya. Dar alanda sıkıntılılar. Alanya hem defans, hem hücum yapıyor ama defansı yapamıyor."

Şu an saat kaç? 25 Mart Saatler ileri alındı mı? (Alınacak mı) Yaz saati uygulamasına geçilecek mi 2018?

'Beşiktaş orta sahası çalışmıyor'

"Beşiktaş böyle bir durumdan faydalanamadı. Arka taraf iyi değil Alanya'da ama Beşiktaş orta sahası çalışmıyor. Sen Avrupa'da daha iyi takımlara karşı gereğini yapıyorsun, burada gereğini yapmıyorsun. Talisca ne zamandır yok. Caner ile kavgalarında barışırsın da ama yaramadı bu. Talisca kiralık. Şu görüntüsüne göre gitmeyi düşünüyor. Fazla kalmayı düşünmüyor. Çarşamba günü farklı Talisca göreceğiz. "Alanya'ya 30 maç oynasam hikaye dior, Monaco'ya 1 maç oynasam harika" diyor."

'35 metreden kaleciye öndü'

"Beşiktaş bir gol yedi. Babel, 35 metreden kaleciye döndü, kaleci topla kornere çıktı. Sonra gol oldu. Babel neden kaleciye dönüyor? Quaresma eh; bir parlıyor, bir iniyor. Oğuzhan yok. Babel yok. Atiba'nın da kapasitesi belli. Mücadele eden bir adam ama şekli belli. Bir Oğuzhan değil. Gökhan ne zamandır beri iyi değil? Sakatlıklardan ayrı olarak. Beşiktaş'a geldiğiden beri yüz üzerinden kaç verdi? Bir de Beşiktaş'ın yaş ortalaması yüksek. Yönetim kurullarında futboldan anlayan insanlar olması lazım. Trabzon Başkanını dinliyorum. "Bizdeki sorunun aslı formayı hak edene vermemekten" diyor. "Adaletli foma dağıtılmadığı için sorun oluyor" diyor. Şenol Güneş'e, 'Şu verdiğimiz kadronun hakkını vererek oynatabiliyor musun' diyebilecek bir yönetici var mı Beşiktaş'ta? Şenol Güneş'e "şunu oynat, bu neden oynamıyor" denemez ama "ne yapabiliriz hocam" gibi konuşulması lazım."

'Beşiktaş niye alsın Lens'i'

"Lens Fenerbahçe'de iyi oynamasa, Beşiktaş niye alsın? Fosili niye alsın? İyi oynayamıyorsa sadece onun suçu yok, teknik adama da soracaksın. Teknik adam tatmin edecek seni. Şenol Güneş Çin'e gidilmnez dediğinde sen değil misin "Profesyoneller haddini bilecek" diyen. Beşiktaş'ya yedeklerde; Negredo var, Lens var, Mustafa Pektemek var, Medel var, Tolgay var, Necip var. Saha da yürüyenler var. Yürüyenlerin yerine onlardan faydalanamıyorsan kabahat bende mi?"

Rıdvan Dilmen: Quaresma'nın pozisyonu penaltıydı

'Forma adeletli dağıtılmıyor'

"Beşiktaş'ta forma adaletli dağıtılmıyor. Şenol'un başarılı olduğu zamanlarda da, bugün oynayan Tolgay, Başakşehir'de oynayan Kerim Frei. Bu tip oyuncular Beşiktaş'ta oynayacak oyuncular. Mesela Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan yok. Şenol elini uzattı yürüdü gitti. Şenol'un seni daha önce alması lazımdı oyundan. Sen kimsin, Şenol elini uzatıyorsa elini sıkacaksın! O adam seni ne anlarda oynattı, ne anlarda sahip çıktı sana. Talisca böyle maçlarda oynamıyor. Talisca yok. Talisca Avrupa maçlarında var ligde yok."

'Quaresma çok şey yapmaya çalışıyor'

"Quaresma yaşına göre çok şey yapmaya çalışıyor. Ama yardım gelmezse sinirleniyor. Beşiktaş takımına bak 60. dakikadan sonra yok. Babel'in yenilen ilk gol de inanılmaz hatası var. Ama ikinci yarı çok iyi oynadı, sahada her şeyi yaptı. Bunları yapıyorsun güzel. Negredo'nun vuruşu çok zordur, boyundan attı. Döndürerek boyun attı. Çok zor vuruştu."

Beşiktaş'ta değişmeyen kare

Haberin Devamı
YORUM YAZ