MENÜ

Konyaspor yeni teknik direktörünü Fenerbahçe'de buldu!

Konyaspor'da gündem teknik direktör. Mustafa Reşit Akçay'la yollarını ayıran yeşil beyazlılar, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü olan Fahridun Omerovic'i istedi. Sarı lacivertliler, takımın yardımcı antrenörünün gidişine onay verdi. Anadolu ekibinin, Omerovic'le son bir görüşme gerçekleştirdikten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Konyaspor yeni teknik direktörünü Fenerbahçe'de buldu!

Sezona Süper Kupa'yla başlayan ancak Süper Lig'de ve Avrupa istenilen sonuçları alamayan Konyaspor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırmıştı. Son olarak Kayserispor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için listedeki isimlerle tek tek görüştü.

İlk olarak Ertuğrul Sağlam'ı gündemine alan Anadolu ekibi, daha sonra Ünal Karaman'la masaya oturdu. Atiker Konyaspor yönetiminin dün yaptığı toplantıda bazı isimlerin gündeme geldiği ancak kararın verilmediği belirtildi. Kulüp başkanı Fatih Yılmaz yaptığı açıklamada bugün de toplantıların devam edeceğini, görüşmelerin sürdüğünü ve sürpriz bir ismi takımın başına getirebileceklerini belirtmişti.

Taksi şoförü Abdou Razack Traore'ye saldırdı, eşini darp etti!

FENERBAHÇE'YE TEKLİF YAPILDI

Edinilen bilgiye göre; Konyaspor, Aykut Kocaman'ın yardımcısı Fahridun Omerovic'i takımın başına getirmek için teklifini yaptı. Aykut Kocaman'ın Yeşil beyazlı takımın başındayken de yardımcısı olan Omerovic'in, takımı iyi tanıdığı ve bu nedenle Konya'nın tercihinin Bosnalı hocadan yana olduğu öğrenildi.

Yönetim, 56 yaşındaki antrenörle görüşme gerçekleştirdi ve hocayı ikna etti. Omerovic, Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın da onay vermesi gerektiğini iletti. Bunun üzerine başkan Fatih Yılmaz ve ekibi, Fenerbahçe'nin kapısını çalarak teklifini iletti. Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım bu konuda bir zirve gerçekleştirdikten sonra Bosnalı hocanın gitmesine izin verdi.

Fenerbahçe'den onay alan Konyaspor yönetiminin, Omerovic'le son detayları görüştükten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı çıldırttı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ