MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

21 Ekim Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

AKON çıktığı gibi bitirir

1.AYAK: Adı gibi formunun zirvesinde olan ZİRVETAY, Dicle Üniversitesi koşusunda yakın araya rağmen iyi koştu. Ondan önce Handikap 17 ve kısa vade kazanmıştı. Bu at form tuttu mu devamını getiriyor, Adana pistine aşina, ki geçen sene yine böyle iyi durumdayken ard arda Mart ve Nisan’da kazanmıştı. Bir de hem hem kaçabiliyor hem bekleyebiliyor, favorimdir. Rakip gördüğüm ilk isim ÇAĞLARKAN’ın Ankarada gündüz yarışını önemsemiyorum, Adanada genel olarak daha iyi koşmakta olup, bir önceki yarışında da zaten burda ışıklar altında bombayı patlatmıştı. Sonrasında AŞK VE GÜL, tutuyorum. Son zamanlarda atda gözle görülür düzelmeler var, ideal mesafesinde çıkışa geçebilir.Henüz maiden bir isim olmasına rağmen uzun süredir takibimde olan ve Adana’daki hazırlıklarında göz dolduran TAMER REİS, tatminkar formuyla KALAYCIKAYA, bu tip sıkletlerle koşmaya alışkın kendi unutturan GÖRGÜNCAN, zaman zaman ters yarışlar yapan SİNGAPORE PRENSİ söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK: Rakiplerinin diplerinde tehditkar şekilde dolaşıp duran KÜÇÜKCEMRE, bu kez sprint mesafesini iyi ayarlarsa kazanması en yüksek ihtimal olup kuponlarda öncelikle bulunmalıdır. Çok iyi form tutan AYŞEROSE ise bu kez çime çıkacak daha önce 1 kez koştuğu için nasıl bir yarış çıkaracağını kestiremiyorum, anneden en çok kazanan kardeşi ‘’ Sezar’’ın kazanmış olduğu yarışlar kum ağırlıklı olsa da her at kardeşi gibi olacak diye bir kaide yok bir kez daha görmek lazım. Küçük ve orta ölçekli kuponlara bu kızlar yeterlidir. Ters at lazım yerim var at yazacağım diyen okuyucularımız KISMET KIZ, İMHAN, HAFİZESULTAN’u bütçeleri dahilinde değerlendirebilirler.

3.AYAK: Yarış uzun mesafede koşulsa ERENEFENDİ’nin yanına at vermem, orta mesafelerde de birincilikleri var hatta bunlardan birtanesinde Adana’da açık yarış kazanmıştı. Kafamdaki tek soru işareti 3’lüye dönünce bu atı ilk yarış hariç hep uzunda koştular. Ama grup çok müsait yine kazanması şansını en yüksek gördüğüm safkandır. Doğunun süperstarı BOLT RUNER, bütünleştiği binicisiyle öncelikli rakibi olup, usta ellerden özenle hazırlanan fit durumdaki PİSCES ile son startında mesafeden etkilenen DOCTOR POL, diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

4.AYAK: Her ne kadar kendisiyle aynı stilde ‘’Wonder’’ kağıt üzerinde onu bozacakmış görüntüsü verse de, çok at olduğunu düşündüğüm AKON, dakikada attığı kalp atışı sayısına kadar kendisini iyi tanıyan, çok yetenekli olmasının yanı sıra, beyefendi mütevazı bir kardeşimiz olan Furkan Yüksel idaresinde rakibinden erken sıyrılıp karşılarda güç aldığı bariyer dibine yaslanıp, tüm rakiplerine cevap vereceği kanaatinde olduğum taydır, bankomdur.

5.AYAK: Teknik analize gireceğim bir yarış değil. Ne vermişler ki ne yazayım. Laf olsun diye geçiştirici yazılar yazmayı sevmiyorum, ARAYEKYİ, ŞERİFE ABLA, ŞİVENUMA üçlüsünü öne çıkarıp kendimi taç’a atıyorum.

6.AYAK: Adana pistinde yeniden kendini bulan BUZ ADAM SERCAN AKTAŞ’la müthiş bir uyum içerisinde olan DİDİKOÇİ, devrini bulması geç süren bir at olmasına rağmen bulunca uzun sprint atıp zevk yaptıran RUMET, formda PROFESSOR, uzun aradan sonra yarış gören ‘’Amerikalı’’ nın anne kardeşi GIGABAYTE sıralamamdır.

4,3,7,11,8,1,5 // 2,1,11,8,3,4 // 2,1,3,4 // 2 // 2,6,7 // 5,7,6,8

Haberin Devamı
YORUM YAZ