MENÜ

Fiat Turin: 92 - MoraBanc Andorra: 86

EuroCup’ta Darüşşafaka’nın grubunda yer alan Fiat Turin ile MoraBanc Andorra karşı karşıya geldiler. Kazanan İtalyan ekibi Fiat Turin oldu.

Fiat Turin: 92 - MoraBanc Andorra: 86

7DAYS EuroCup’ta temsilcimiz Darüşşafaka’nın grubunda yer alan Fiat Turin ile MoraBanc Andorra ikinci hafta maçında karşı karşıya geldiler. Fiat Turin rakibini 92-86 mağlup etmeyi başardı.

Fiat Turin, gruptaki ilk maçında olduğu gibi yine maça kötü başlayan taraftı. İlk çeyreği deplasman ekibi Andorra 20-27 önde kapatırken, devrede de 38-42 Andorra üstünlüğü vardı. Üçüncü çeyrekte ev sahibi Fiat Turin, 33-18 üstünlük yakalayarak skor avantajını eline geçirdi ve son çeyrekte üstünlüğü kaybetmeyerek maçı 92-86 kazanan taraf oldu.

Bu sonuçla Fiat Turin gruptaki iki maçını da kazanmış olurken Andorra da ikinci hafta sonunda galibiyetle tanışamamış oldu.

Fiat Turin’de Lamar Patterson 19 sayıyla takımının en skoreri olurken Trewor Mbakwe de 15 sayı, 11 ribaunt ile galibiyete katkı sağladı.

MoraBanc Andorra’da ise yaz aylarını çok iyi geçiren, sezona da iyi bir giriş yapan Jaka Blazic 22 sayı, 7 ribaunt ile en etkili isim olurken Vladimir Jankovic de maçı 15 sayıyla tamamladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ