MENÜ

Daçka'nın rakibi derbide mağlup

Darüşşafaka Basketbol'un, EuroCup maçında iç sahada konuk edeceği Cedevita Zagreb, derbide rakibi Cibona'ya mağlup oldu.

Daçka'nın rakibi derbide mağlup

7DAYS EuroCup'taki temsilcimiz Darüşşafa Basketbol'un, hafta arasında karşılaşmaya hazırlandığı Cedevita Zagreb, ABA Ligi'nde oynadığı derbi mücadelesinde rakibi Cibona Zagreb'e 100-94 mağlup oldu.

Maçın bitimine 9 saniye kala Dzanan Musa'nın üçlüğü ile 74-76 öne geçen taraf Cedevita Zagreb olmuştu. Fakat son 4 saniye kala serbest atış çizgisine gelen eski Fenerbahçeli, yeni Cibonalı Luka Zoric 2/2 serbest atış atarak 76-76'lık skorla maçın uzamasını sağladı. Uzatma sonunda Cibona, rakibini 100-94 mağlup etmeyi de başardı.

Cibona Zagreb'de eski Fenerbahçeliler Luka Zoric 29 sayı, 9 ribaunt, Marko Tomas da 23 sayı, 4 asist ile takımlarının en etkili isimleri oldular.

Cedevita Zagreb cephesinde ise geçtiğimiz sezon ligimizde Gaziantep Basketbol forması giyen Will Cherry 19 sayıyla takımın en skoreri olurken ligimizde Trabzonspor ve Büyükçekmece formaları giyen Andrija Stipanovic de 17 sayıyla maçı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ