MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - Şair Gençer O yorumladı

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - Şair Gençer O yorumladı

16 Ekim Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

INDIAN DADY yatkın odluğu pistte kazanmaya yakındır

1.Ayak: Yedi koşulu programa Berkoş Koşusu ile başlayacağız. Grubun üst tarafında 62-63 kilo isimler var. Form olarak çıkış yapacak çok ismin olduğu yarış sürprize son derece müsait olup ilk şansı Kutluerinoğlu’na vereceğim. 2.13 küsur koşan isimlerden Öz Damar bu kez kuma çıkacak olup rakibidir. Domaniç, Bürebey, Beratbey, Doğuhan, Burakşah ve Muhrip diğer şans verdiğim atlardır.

2.Ayak: 1400 metredeki hand-17 koşuda gücü yakın isimler bulunuyor. Ildır Rüzgarı Biga Koşusu KV6’da ikinci olduktan sonra 2100’de tabela dışı kaldı orta mesafede etkisi bilinen arıkan favorimdir. Red Angel apranti indirimi ile biraz kilo düşmüş ve bu mesafeleri çok iyi koşar. Forte, Amphitrite, Airtouch ve Red Rebel diğer şanslı gözüken atlardır.

3.Ayak: Dişilerin hand-16 yarışı genelde ilgi çeker ve bu grupta kilo farkları bir hayli belirgin. Yaz döneminde kendini iyi hissetmeyen Venus Daughter kış yarışlarını bekliyordu. Yeniden piste dönecek olup serin hava dinlenmiş olan kısrağımıza iyi gelecek olup favorimdir. Badegül en ciddi rakibidir.

4.Ayak: İkili tayların Trilye Koşusu günün banko ismini konuşacağımız yarış olacak. Indian Dady istanbulda K.Sahir Kurutluoğlu yarışında yer aldı ve Topanga’nın arkasında ikinci kaldı. Bariyer dibinde iyi bir sürat koşusu yapan Topanga tempoyu düşürmeyince Indian Dady ikinci kalmıştı. Green Gönen taylarının Bursa pistlerinde 33 yarış kazanmış olduğu düşünülürse bu kalite tay Indian Dady adaptasyon sorunu yaşamaz ve kazanır. After Market yavrusu Harunhan ilk rakiptir.

5.Ayak: 3 yaşlı Arap taylarının bu koşusunda beklentileri karşılayamamış çok isim var. Sürprize açık yarışta sıralamam; Ayçanaz, Çikolatalı, İlbüke, Maviyasemin, Balburcu, Deha Sultan ve Handan Sultan şeklinde olacak.

6.Ayak: Günün kapanış koşusu da sürprize açık bir yarış. Yamak-1 aprantilerin olduğu bu grupta favorim uzun süredir birincilik kollayan Doctor House olacak. Qaviy, Kobathan, Yılmazhan, Dominats Son, Tamga ve Hero Admiral diğer şans verdiğim atlardır.

7 10 3 5 1 10
8 1 1 3 2
3 6 6 4
10 9 9 7
12 11 2 11
2 4 4 6
6-4 5 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ