MENÜ

Aykut Kocaman: Derbiyi aklınızdan bile geçirmeyin

Milli futbolcular döndü, Aykut Kocaman dünkü idmandan önce öğrencilerini etrafına toplayıp kısa bir konuşma yaptı: Akhisar’da çok acı bir şekilde kaybettik. Bunu telafi etmeliyiz. Kimse derbiyi düşünmesin. Şu an tek işimiz Malatya.

Aykut Kocaman: Derbiyi aklınızdan bile geçirmeyin

Fenerbahçe, milli maçlar nedeniyle yaklaşık iki haftadır birçok oyuncusundan yoksun bir şekilde idman yapıyordu. Ülkelerine giden oyuncuların dönmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler, dün tam kadroya yakın bir şekilde çalıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman, antrenmandan önce öğrencilerini etrafına topladı ve bir konuşma yaptı. İlk olarak milli takımlardan dönen isimlere, “Hoşgeldiniz” diyen Kocaman, daha sonra şunları söyledi:

“Milli aradan önce, Akhisarspor karşısında çok acı bir şekilde 3 puan bıraktık. Bunu mutlaka telafi etmemiz gerekiyor. Bir dahaki hafta Galatasaray ile oynayacağız ve bu derbinin her zaman ayrı bir önemi vardır. Ancak, sizden isteğim şu anda kesinlikle Galatasaray’ı aklınızdan bile geçirmemeniz. Bizim şu anda yapacağımız tek iş, Malatya’yı yenmek. Sıkı bir şekilde çalışacağız. Güzel bir futbolla taraftarımızın önünde 3 puan alarak yeni bir seri başlatacağız.”

Yusuf Dursun

Neto'dan Galatasaray açıklaması


Haberin Devamı
YORUM YAZ