MENÜ

Aslan'a en iyi Konya

Galatasaray’ı ağırlamaya hazırlanan Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Eren Albayrak ve Ömer Ali Şahiner tam olarak iyileşti. Kaptan Ali Çamdalı’nın da dönmesiyle takımda moraller en üst seviyeye geldi.

Aslan'a en iyi Konya

Atiker Konyaspor’da sezon başından bu yana sürekli sakatlık sıkıntıları yaşanıyordu. Son olarak da Eren Albayrak ve Ömer Ali Şahiner’in sakatlıkları endişeye neden olmuştu. Ancak Galatasaray maçı öncesi milli ara Yeşil-Beyazlılar’a adeta ilaç gibi geldi. Her iki oyuncunun da oynayabilecek duruma geldiği Konyaspor’da milli takıma giden Skubic de dün takıma katıldı. En önemli gelişme ise kaptan Ali Çamdalı’nın takıma dönmesi oldu. Affedilen tecrübeli futbolcunun yeniden takıma katılması diğer oyuncuları da sevindirdi. İç Anadolu ekibinde moraller böylece en üst seviyeye çıkmış oldu.

‘Karar bozuldu’

Öte yandan Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, kendi seyircilerinin olmadığı maçlara rakip takım seyircilerinin gelmesini doğru bulmadıklarını belirtip, “Galatasaray maçı bizim için önemli maçlardan biri. Galatasaray seyircisi stada gelecek. Biz kendi seyircimizin olmadığı bir yerde başka takımın seyircisinin gelmesini yanlış buluyoruz. Bununla ilgili başvurularımız olmuştu. Karar çıkmıştı ama yukarıdan bazı kararlar bozuldu ve maalesef Galatasaray seyircisi gelecek” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ