MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

9 Ekim Pazartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ÇOK UYGUN RAKİPLERİ BULAN ''RUMET'' GÜNÜN KALESİ OLUR

1.AYAK: Koşunun iki şanslı isminin birden en dış start çekmiş olması yarışı içinden çıkılması zor bir koşu haline getirse de Cengo’nun vereceği sert temponun en çok KÜÇÜKCEMRE’ye yarayacağını ve formda kısrağın bu kez etkili sprintini birincilikle taçlandırabileceğini düşünüyorum. Son koşusunda az farklarla geçildiği rakiplerini bu kez eşit kilo şartlarında yakalayan BABA METİN çok kötü iki Bursa pisti performansları sonrası Adana yarışlarının başlamasıyla birlikte yeniden çıkışa geçerek son yarışını kazanan CENGO ve sahada bende yeri ayrı olan atçı dostlarımdan Gökay Karaçaltı’nın mesafesini ve pistini bulan JEKFER’ini yazarak ilk ayağını rahat izleyebiliriz.

2.AYAK: Bir buçuk yıla varan birincilik hasretine geçtiğimiz haftalarda 2000 mesafesinde çok kolay kazandığı koşu ile son veren PRATİK NEVZAT bu formuyla yine kazanan isim olmaya yakın gözüküyor. Genç antrenör kardeşlerimden Altuğ Çekenoğlu’nun ilgilendiği safkanlardan biri olan HARPUTHANI yarış kariyerinin ilk birinciliklerini elde ettiği pist olan Adana çimine çıkacağı koşuda favorimin en ciddi rakibi olacaktır. Her yarış beni hayal kırıklığına uğratmaya devam etse de baba Ufukbir’in hatırına ŞEHLEVENT bu ayakta şans vereceğim bir diğer isim olacaktır.

3.AYAK: Sıkıntıları nedeniyle çok uzun sürmeyen bir yarış kariyeri süresince İnspector gibi şampiyon safkanın anne kardeşi olmasıyla hep ayrı bir gözle izlediğim kısraklardan biri olan Lissey’in yavrusunun grubun en pişkin tayı olduğunu söyleyebiliriz. Çok kısa süren yarış kariyerinde hafızamıza kazınan isimlerden biri olan Maracaibo ile anneden kardeş olan Caldera’nın Değirmendereli eşleşmesinden olan yavrusu CUTTHROAT ve 200-6-2008 yılları arasında izlediğimiz kısraklardan biri olup özellikle çim pistte elde ettiği başarılarla bildiğimiz Hadise’nin kızı DİŞİKAFKASLI Şartlı-1 koşu için ayırt etmeden kuponlara yazacağımız taylar olmalıdır.

4.AYAK: Yükseklere çıkan her bir yarış temposunda çok daha kolay neticeye ulaşabilen sprinter kısrak THE DAUGHTER SUN son koşusunda eksik olduğu sentetik kum pistte çok kötü bir performans sergilemiş ve o pistte ki ikinci deneyiminden de çok ciddi halayl krıklığı ile ayrışmıştı. Bugüne geldiğimiz zaman, önlerde istediği sürati bulacağı koşuyu sonlarda yapacağı bitirici ataklarla kazanmasını beklediğim bu kısrağın günün ilk bankosu adayımdır. Şayet iyi bir start çıkışı yapabilmesi halinde ZEALOUS LINE benzer stilli New Alaçat’a rağmen yarış hayatı boyunca en etili olduğu pist ve mesafede KÜÇÜK MATRA ve Adana çiminde bir başka koştuğunu ispatladığı son yarışı sonrası LEGEND OF CARIA favoriye rakip gördüğüm safkanlardır.

5.AYAK:
Yarış hayatı boyunca böyle uygun rakipler topluluğunu bir daha .ok zor bulacağını düşündüğüm RUMET zaman zaman yaşadığı startı geç alma huyuna rağmen birinicliğe uzanma konusunda çok fazla zorlanmayacaktır.

6.AYAK: Nicomedia’ya dayanan anne kan hattıyla taylığından itibaren takip ettiğim isimlerden biri olan MY GAIN seri stiliyle bu kez çıktığı gibi bitirebilir. Beş gün arayla uzundan kısaya dönmekten etkilendiği son yarışını ölçü almadığım OKEY sprinter safkan ASLANSTAR ve ısrarlı takibimizi boş çıkarmayan DEMİRBÜKEN Adana’da günün kapanış ayağı için olmazsa olmazlarımdır. Geniş bütçeli kuponlar; VASILY, SKORER ve ESERHAN sırasıyla dikkate alabilirler.

5-3-1-8///10-2-5-4-6-3///6-2-5///5-2-3-4///3///9-15-2-4-5-7-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ