MENÜ
Sponsorlu

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar!

Renklerin ustaları, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu 7. hafta maçlarının FANATİK'e yorumladı.

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar!

Sedat Aldoğan

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Kazanma hırsı galibiyeti getirdi

Bursaspor maçında 1-0 geriden gelen, Karabükspor karşısında ise 90'da gülen Galatasaray, bu iki maçlarda şampiyonluğu ne kadar istediğini gösterdi. İlk haftalardaki oyununu Karabük maçında yansıtamayan Aslan, sahada oldukça zorlandı. Bunun sebebi ise Karabükspor önde basarak Sarı-Kırmızılılar'ı adeta kilitledi. Ancak tüm bunlara rağmen Cim Bom, kazanma hırsını ortaya koydu ve maç sonunda gülen taraf oldu.

Orhan Özadikti

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Sahneye Maicon çıktı

Galatasaray her şeyden önce Karabükspor'u hafife aldı. İlk 25 dakikada 2-0 öne geçen Sarı-Kırmızılılar, kafalarında maçı bitirdi. Belhanda'nın hatalı pasında önce Yatabare farkı 1'e indirdi. Daha sonra Seleznyov penaltı atışıyla skoru eşitledi ve 'biz buradayız' dedi. 40 bin taraftarının önünde bir puana razı olamayan Galatasaray'da uzatma dakikalarında sahneye Maicon çıktı. Savunmadaki başarılı görüntüsü ile dikkat çeken Brezilyalı, attığı iki golle takımına 3 puanı getirdi.

Taha Çınar

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Bülent Yıldırım damga vurdu

Sezon başından bu yana istediği sonuçları alamayan ancak Alanyaspor ve Beşiktaş maçları ile çıkışa geçen Fenerbahçe, Akhisar karşısında adeta yıkıldı. Maç boyunca rakip kaleye gitmekte zorlanan Sarı-Lacivertliler, tartışmalı pozisyonda 60'da geriye düştü. Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın gol pozisyonundan önce Ozan Tufan'a yapılan hareketi görmemesi maça damga vurdu. Fenerbahçe'nin zirve ile puan farkı 8'e yükseldi.

Ufuk Alper

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Şampiyon olacağımıza inanıyorum

Fenerbahçe adına pozisyonu olmayan bir maçtı ancak Bülent Yıldırım'ın performansı da eleştiriyi hak ediyor. Alper atılana kadar Sarı-Lacivertliler karşı kaleye bile gidemedi. Buna karşın Akhisar, takım oyununu iyi oynayan taraftı. İlk yarıda kontraatak oynayıp 2. yarı maçı kopardı ve sahasında galip gelmesini bildi. Yine de takıma güveniyorum. En kısa zamanda toparlanacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Hasan Hüseyin Gül

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Kartal galibiyeti elinden kaçırdı

Trabzonspor maçında 2 puan bırakan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı ve lider Galatasaray ile puan farkı 5'e çıktı. Bu puan kaybı Talisca ve Lens'in harika gollerine gölge düşürürken Trabzonspor Vodafone Park'tan altın değerinde 1 puan aldı. Henüz beklentileri karşılayamayan Lens, 78. dakikada Cenk'e yapacağı asistle kahraman olabilirdi ancak Hollandalı kaleyi denedi. Dönen topta ise Bordo-Mavililer, Rodallega ile golü buldu ve Kartal galibiyeti elinden kaçırdı.

Siz de maç yorumlarınızı 0549 743 46 15 numaralı Whatsapp hattımıza göndererek gazeteimizde yayınlanma şansını yakalayabilirsiniz.

YORUM YAZ