MENÜ

Aykut Kocaman: Şampiyon olacağız

Aykut Kocaman, derbi zaferinin ardından soyunma odasında öğrencilerini tebrik etti. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise iddialı konuştu: Beni eleştirmek için hep bir bahane bulurlar. Olsun... İlkelerimden taviz vermeyeceğim. Daha önce söylediğim gibi şampiyon biz olacağız.

Aykut Kocaman: Şampiyon olacağız

Fenerbahçe’de 2-1’lik Beşiktaş galibiyetinin ardından soyunma odasında büyük bir mutluluk vardı. Aykut Kocaman, öğrencilerinin yaşadığı bu sevince ortak oldu. Başarılı teknik adam, burada yaptığı konuşmada, “Özverinizden dolayı hepinizi kutluyorum. Galibiyeti hak ettiniz” dedi.

Kocaman, Ozan Tufan’ı ise özel olarak tebrik ederek, “Sınırı aşan eleştirilere rağmen dimdik ayakta kaldın, adeta yeniden doğdun. Performansınla herkesi susturdun. Böyle devam et” diye konuştu.

Aykut Kocaman daha sonra ise basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kendisine yapılan eleştirileri hatırlatan 52 yaşındaki çalıştırıcı, “Beni eleştirmek için her zaman bir bahane bulurlar. Olsun, buna devam etsinler. Ben ilkelerimden geri adım atmam, taviz vermem. İlk günden beri şampiyon olacağımızı söyledim. Buna olan inancım daha da arttı” ifadelerini kullandı. Kocaman, taraftarlara da teşekkür ederek, “Galibiyette onların da payı çok büyük” dedi.

Yusuf Dursun

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listesinde yer alacak muhtemel isimler...


Haberin Devamı
YORUM YAZ