MENÜ

Ankaragücü-Samsunspor maç sonucu: 1-0

Deplasmanda Rize’yi 4 golle deviren Ankaragücü taraftarı önünde Samsun’u da yıktı. Sarı-Lacivertliler’e galibiyeti 89. dakikada Umut Nayir’in golü getirdi. Karşılaşmayı Eski Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'da izledi.

Ankaragücü-Samsunspor maç sonucu: 1-0

TFF 1. Lig 6. hafta karşılaşmasında Ankaragücü, sahasında Samsunspor’u konuk etti. Eski Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da izlediği karşılaşmayı MKE Ankaragücü, 89. dakikada Mehmet Umut Nayir’ın attığı golle 1-0 kazandı. Sarı-Lacivertliler, bu kritik galibiyetle puanını 8’e çıkarırken 5 puanda kalan Samsun’da ise istifa sesleri vardı. 2. dakikada Ankaragücü atağında Sedat, orta sahadan aldığı topu ceza yayı üzerine kadar sürdü. Çektiği şutu kaleci Furkan rahat kontrol etti. 24’te Ankaragücü Umut’la gole çok yaklaştı. Savunmanın geri pasında son anda araya giren kaleci Furkan Umut’tan önce topa müdahale ederek mutlak golü önledi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Arif’ten klas pas

76. dakikada Samsunspor gole çok yaklaştı. Savunmayı üzerine çeken Serge’nin ortasında Ahmet boş kale yerine topu dışarı vurdu. 89’da sol taraftan ceza sahasına giren Arif’in ortasına kale sahasında yükselen Umut’un kafası ağlara gitti: 1-0. 4 dakikalık uzatma bölümünde başka pozisyon olmadı ve karşılaşmayı Ankaragücü, Samsunspor karşısında 1-0 kazandı.

Maçın adamı: Umut Nayir

Umut Nayir, Ankaragücü’nde gollerine devam ediyor. Başarılı oyuncu son anlarda sahne aldı ve galibiyeti getirdi, maçın da adamıydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ