MENÜ

Derbide kırmızı kartlar havada uçuştu

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kırmızı kartlar havada uçuşuyor. Beşiktaş'ta Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup, Fenerbahçe'de ise Neto ve İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü.

Derbide kırmızı kartlar havada uçuştu

Ülker Stadyum'unda oynanan derbiyi Fenerbahçe, Giuliano ve Janssen'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Son yılların en heyecanlı derbilerinden birisi oldu. Karşılaşmada ilk kırmızı kartı gören isim Quaresma oldu. İlk sarı kartını 18. dakikada Valbuena'ya yaptığı müdaheleden sonra gören Quaresma 43. dakikada Mehmet Ekici'ye yaptığı müdaheleden sonra ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde gerilim

45. dakika'da Neto'ya kırmızı

Cenk Tosun'u düşüren Luis Neto ise doğrudan kırmızı kart gördü! 45. dakikada Cenk Tosun topla buluştuktan sonra ceza sahasına doğru giderken Neto'nun müdahelesi ile yerde kaldı. Ali Palabıyık Neto'yu son adam olarak nitelendirdi ve direk kırmızı kart gösterdi. Neto'nun 2 maç ceza alması bekleniyor.

Caner Erkin'den şok hareket!

Atiba ve İsmail...

85. dakikada Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı vuruşuna sebep olan Atiba ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. İsmail Köybaşı Atiba'ya hemen cevap verdi Oğuzhan'a yaptığı sert müdaheleden sonra direkt kırmızı kart görerek iki takımda 9 kişi kaldı.

Oğuzhan da maç bitince kırmızı gördü

Maçın sonunda hakemin yanına giden ve itirazlarını sürdüren Oğuzhan Özyakup'a hakem Palabıyık kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ