MENÜ

Haydi Sultanlar!

Takım sporlarında en başarılı milli takımların başında gelen ‘Filenin Sultanları’ Avrupa Şampiyonası’nda bugün ilk sınavına çıkacak. Çeyrek finale direkt katılmak için grupta liderliği hedefleyen Ay-Yıldızlılar, Rusya’yla karşılaşacak.

Haydi Sultanlar!

Gürcistan ve Azerbaycan’ın ortaklaşa düzenlediği ve dün başlayan Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye sahaya çıkıyor. Başarılı antrenör Giovanni Guidetti önderliğinde iddialı bir kadroyla turnuvada mücadele edecek Filenin Sultanları, ilk maçında Rusya’yla karşı karşıya gelecek.

Ukrayna’yı yendiler

Çeyrek finale direk katılmak için grupta liderliği hedefleyen Ay-Yıldızlılar bu nedenle Rusya maçını kazanıp, şampiyonaya moralli başlamak istiyor. Bakü’de oynanan C Grubu ’nda ilk gün maçlarında Rusya, Ukrayna’yı 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Turnuvaya iyi başlamak kadar, iyi bitirmenin de önemli olduğunu söyleyen İtalyan çalıştırıcı Guidetti, “Zor bir grup ve güçlü rakiplerimiz var. Hiçbir maç kolay olmayacak. Her sayı, her set, her maç için savaşacağız. Ekip olarak en iyisini yapmak için sahada olacağız. Uzun soluklu bir turnuva, sabırlı olmalıyız.” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ