MENÜ

Fenerbahçe'de tek soru işareti Martin Skrtel

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman, derbide sahaya süreceği 11’i büyük ölçüde belirledi. Sarı-Lacivertliler’de durumu belirsiz olan tek isim Martin Skrtel.

Fenerbahçe'de tek soru işareti Martin Skrtel

Sarı-Lacivertliler için bu akşamki Beşiktaş mücadelesi, final niteliği taşıyor. Kanarya, 5 hafta sonunda zirvenin 5 puan gerisinde kaldı. Derbide alınacak kötü bir sonuç, şampiyonluk yarışına erkenden havlu atmak anlamına gelebilir.

Aykut Kocaman, bu kritik karşılaşmada sahaya süreceği 11’i büyük ölçüde belirledi. En çok merak edilen bölgelerden biri olan kalede Volkan Demirel’in oynaması bekleniyor. Kocaman, derbi atmosferini çok iyi bilen ve bu tarz maçlarda çok daha iyi motive olan öğrencisine güveniyor. Fenerbahçe’de durumu belirsiz olan isim ise Martin Skrtel.

Neustadter göreve hazır

Slovak futbolcu, sakatlığı nedeniyle Aytemiz Alanya deplasmanında oynamamıştı. Tecrübeli savunmacı, hafta içerisindeki idmanların bir bölümünde takımla çalıştı. Ancak durumu maç saatinde belli olacak. Skrtel oynamayı çok istese de Kocaman, sağlık kurulunun tavsiyesine göre karar verecek. Başarılı futbolcunun oynamaması halinde Neto’nun yanında Neustadter görev yapacak. Fenerbahçe’de Dirar ve RvP ise bu akşam oynayamayacak.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listesinde yer alacak muhtemel isimler...




Haberin Devamı
YORUM YAZ