MENÜ

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

13 Eyül Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

UYGUN RAKİPLERİ BULAN ''DİLAVERAĞA'' BUGÜN DE KAZANIR...

1.AYAK: Ayağına seri kısraklar olan İçimsu ve Foçagüzeli ikilisinin mesafenin 1200 olmasıyla birbirlerini sürükleyecekleri yarış gidişatında, yükseklere çıkacak her bir tempo ADALETKAYA’ya yarayacaktır. Son metrelerde yapacağı etkili ataklarla neticeye ulaşmasını beklediğim kısrağı, altılı ganyana bankoyla giriş yapmak isteyen yarışseverlerimize günün ilk bankosu olarak öneririm. Bugüne kadar kazandığı altı birinciliğin beşini 1200 mesafesinde elde eden LALUŞ yeni ilgililerine geçtikten sonra geldiği Elazığ pistini yadırgamazsa favorinin en ciddi rakibi olur. Bu hafta yarış hazırlıklarında Elazığ ekibimizin en çok beğendiği isimlerden biri olan HAYAT NUR mesafesinde İÇİMSU ve çok uzun zamandır kazanamıyor olsa da hemcinslerini bulduğu koşuda önemli sıklet avantajıyla ihmale gelmeyecek olan GÜLSUHANIM sürprizde değerlendirilmelidir.

2.AYAK: Yarış hayatının bütün birinciliklerini son 45 günlük süreçte kazanan LIFES MAGIC bu formuyla yine en şanslı isim olur. Çok daha ağır sıkletiyle start alıp son anda tabeladan düştüğü son yarışını çok beğendiğim ÇEKO ve ön tarafta istediği sert tempoyu bulabilirse SARA CANDAL az atlı koşunun ön planda şans verilmesi gereken isimleridir. Geniş bütçeli kuponlar; BOSPHORUS BEAUTY, KING VALLEY, SAALIH ve EAS sırasıyla öneririm.

3.AYAK: O Ses, Serkancan ve Zirve Tay gibi seri stilli safkanların bir arada start yer aldığı Kv-6 koşuda muhtemelen çok sert bir yarış başlangıcı izleyeceğiz. Ön tarafta başı çekme konusunda birbirleriyle yarışacak olan bu üçlünün yükseklere çıkaracağı her bir tempo ise DİLAVERAĞA’nın var olan şansını çok daha yükseklere çıkaracaktır. Düzlük dönüldükten sonra ön gruba sokulmasını beklediğim bu safkan sonlarda bütün rakiplerine hakim olarak arka arkaya ikinci birinciliğine uzanır.

4.AYAK: Bu pistlere fazla olduğunu gözler önüne serdiği son yarış performansı sonrası MY HEART ideal mesafesini bulduğu koşuda bir kez daha kazanmaya yakın gözüküyor. Kalitesi tartışılmaz olan STAR OF MELİH şayet pisti yaparsa en iddialı isim haline gelir. Toparlanma sinyalleri verdiği son yarışı sonrası CURVE sürprizde değerlendirilmelidir.

5.AYAK: Bugüne kadar start aldıkları koşularda rakiplerine oranla çok daha istikrarlı sonuçlara imza atan İSKEÇE ve SIVERDAYS ikilisini grubun çok önünde görüyorum. Bu ikilinin beklentilerin gerisinde kalması halinde; ARBAKIR ve KAMERTEN devreye girer.

6.AYAK: Birbirlerine denk güçlerin mücadelesine tanık olacağımız altılı ganyanın kapanış ayağını oluşturan Şartlı-5 koşuda; THE KING, ASTERİKS, İPEKÇİHAN ve AKERSAN dörtlüsünü eşit şanslı görüyorum. Aradaki kilo farklarının neticeye etki edebileceği bu koşuda; YAMARALİBEY ve BİRŞIKHANIM sağlam kuponlarda değerlendirilmelidir.


5-4-2-1-8 //
3-6-5-1-4-2 //
1 //
1-6-2 //
7-4-2-8 //
6-7-2-1-13-12

Haberin Devamı
YORUM YAZ