MENÜ

Ümraniyespor-İstanbulspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında İstanbul derbisi gerçekleşecek. Ümraniyespor kendi sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Peki, Ümraniyespor-İstanbulspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Ümraniyespor-İstanbulspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftası iki İstanbul ekibini karşı karşıya getirecek. Ümraniyespor, kendi sahasında taraftarlarına derbi zaferi yaşatmak isterken, İstanbulspor deplasmanda galibiyet alarak çıkışa geçme peşinde olacak. Karşılaşmayı Süper Lig'in tecrübeli hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Ümraniyespor-İstanbulspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

10 Eylül Pazar günü Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 16.30'da başlayacak karşılaşma (Bein Sports Max 1 81. Kanal)'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Ümraniyespor'a Süper Lig'den takviye

Ümraniyespor, İstanbulspor derbisi öncesi kadrosunu iki isim ile güçlendirdi. Konyaspor'un forvet oyuncusu Rangelov ve Antalyaspor'lu Jean Armel Drole ile sözleşme imzalandığı açıklandı.

İstanbulspor'dan çifte imza

Ümraniyespor ile oynanacak karşılaşmadan önce İstanbulspor'da hareketli saatler yaşanıyor.Sarı-siyahlı ekibin Twitter hesabından yapılan duyuruda geçen sezonu Finlandiya’nın Helsinki takımında tamamlayan forvet Bougouhi ile iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. İstanbulspor, ayrıca Kayserispor’dan orta saha oyuncusu Oğuzhan Berber’i de kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

TFF 1. Lig'de 4. hafta programı

9 Eylül Cumartesi

17.00 Denizlispor - Elazığspor
17.00 Ankaragücü - Balıkesirspor
20.00 Altınordu - Ç. Rizespor

10 Eylül Pazar

16.30 Ümraniyespor - İstanbulspor
17.00 Erzurumspor - Samsunspor
20.00 Girezunspor - Eskişehirspor
20.00 Manisaspor - Boluspor

11 Eylül Pazartesi

20.00 Adana Demirspor - Gaziantepspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ