MENÜ

Altınordu-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Altınordu ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Peki, Altınordu-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Altınordu-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1.Lig'in 4. haftasında topladığı 4 puanla 6.sırada bulunan Altınordu kendi sahasında lider Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Altıordu galibiyet alarak üst sıralara yerleşmek isterken, Çaykur Rizespor 4. galibiyetini alarak serisini devam ettirme peşinde. Müsabakayı Abdulkadir Bitigen, Engin Erdem, Özgür Ertem hakem üçlüsü yönetecek.

Altınordu-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

9 Eylül Cumartesi günü Bornova Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşma (Bein Sports Max 1 81. Kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

'Çaykur Rizespor’a ilk mağlubiyetini tattırmayı hedefliyoruz'

Rakiplerine saygı duyduklarını ancak ligdeki hiçbir takımdan çekinmediklerini dile getiren Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Süper Lig tecrübesi olan futbolculardan kurulu güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Kadrolarını korudular ve ligin favorisi görünümündeler. Biz de takım olarak çok güçlüyüz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Kendi sahamızda kazanmak için oynayacağız. Rakibin gücünden öte, sahada bizim neler yapacağımız önemli. Çaykur Rizespor’a ilk mağlubiyetini tattırmayı hedefliyoruz" dedi.

'Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz'

Hikmet Karaman, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Altınordu’nun "proje takımı" ve saygı duyulacak bir ekip olduğunu belirtti. Altınordu’nun teknik adam ve futbolcular anlamında çok değerli kadroya sahip olduğuna işaret eden Karaman, "Çaykur Rizespor da bu ligin saygı duyulan ekiplerinden biri. İlk üç haftayı kayıpsız geçtik. Bu maçın bilincindeyiz. Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Çünkü geçen sezondan hem oyuncuların hem de benim teknik adam olarak borcumuz var." dedi.


TFF 1. Lig'de 4. hafta programı

9 Eylül Cumartesi

17.00 Denizlispor - Elazığspor
17.00 Ankaragücü - Balıkesirspor
20.00 Altınordu - Ç. Rizespor

10 Eylül Pazar

16.30 Ümraniyespor - İstanbulspor
17.00 Erzurumspor - Samsunspor
20.00 Girezunspor - Eskişehirspor
20.00 Manisaspor - Boluspor

11 Eylül Pazartesi

20.00 Adana Demirspor - Gaziantepspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ