MENÜ

Josef de Souza, Ada'nın kapısından döndü

West Bromwich’in 11 milyon Euro bonservis bedelinin gözden çıkardığı Josef De Souza, kendisine yıllık 1.4 milyon Euro civarı bir para teklif edilmesi sonrası geri adım attı, transfer de yattı

Josef de Souza, Ada'nın kapısından döndü

Fenerbahçe’de transferi adeta yılan hikayesine dönen Josef De Souza, bonservisi için 11 milyon Euro’yu gözden çıkaran West Bromwich’in kapısından döndü. İngiliz ekibinin bu teklifi ve Josef’in de gitmek istemesi üzerine Kanarya, bu transfere onay vermişti. Yeni transferler için önemli bir kaynak oluşturacak bu rakama olumlu bakan Kanarya’dan yana bir sıkıntı yaşanmazken, sorunun Brezilyalı oyuncu ve West Bromwich arasındaki anlaşmazlıktan çıktığı bildirildi.

2.2 milyon Euro kazanıyor

Sarı-Lacivertliler’le 2019’a kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 2.2 milyon Euro kazanan 28 yaşındaki futbolcu, Ada temsilcisinin kendisine senelik 1.4 milyon Euro civarında bir para vermesi sonrası geri adım attı. West Bromwich’in bu rakamın üzerine çıkmaması sonrası da Brezilyalı orta saha oyuncusu önceki gün izinden dönen Fenerbahçe’nin idmanında yer almıştı. Bu gelişmeler ışığında tecrübeli oyuncunun şu an için takımda kalması kesinleşmiş gözüküyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ