MENÜ

Boluspor-Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda saat kaçta

TFF 1. Lig'de 3. hafta maçında Boluspor ile Gazişehir Gaziantep galibiyet için kozlarını paylaşacak. Peki, Boluspor-Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın detayları ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Boluspor-Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda saat kaçta

TFF 1. Lig'de ilk iki haftada 1 puan toplayan Boluspor ve Gazişehir Gaziantep, pazar günü Bolu Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. İki haftada galibiyet yüzü göremeyen iki takımda da tek hedef galibiyet. Boluspor, Ümraniyespor karşısındaki mağlubiyetini unutturmak isterken, geçen hafta Gaziantepspor karşısında hiç beklemediği bir mağlubiyet alan Gazişehir Gaziantep, deplasmanda kazanarak yara sarma peşinde olacak. Müsabakayı Ramazan Keleş, Seyfettin Ünal, Burak Cansız hakem üçlüsü yönetecek.

Boluspor-Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda saat kaçta

27 Ağustos Pazar günü saat 19.45'te
başlayacak mücadele beIN Sports Max 2 (78. Kanal)'dan canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Çapa: İstediğimiz yerde değiliz

İlk iki maçta 6 puan hedeflemelerine rağmen bunu başaramadıklarını anlatan Çapa, şu ifadeleri kullandı: "Özellikle Giresunspor maçının ikinci devresi yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon var. İyi oynadığımız anlarda rakip 2-2’yi yakaladı. Bu bir gerçek. Geçtiğimiz hafta da tamamen beklenmedik şekilde gelişti. Karşılaşmayı izleyenler de maçın sonucunda mağlup olacağımıza inanmadı. Çünkü rakip toplam 3 defa bizim kaleye gelmiş biri duran top. Kalecinin eline 3 kez top değmiş. Oyunu oynamak isteyen taraf tamamen bizdik ama pozisyon üretemedik. Rakibe de çok pozisyon vermedik. İstediğimiz puanları şu anda alamadık. Biz normalde 3 karşılaşmada 6-7 puan alırız diye düşünüyorduk. Bunu gerçekleştiremedik. Ancak oyun olarak rakiplerden daha geride değiliz."

Zec ve Del Valle Gazişehir Gaziantep'te

Gazişehir Gaziantep'te Boluspor maçı öncesi iki isim daha kadroya katıldı. Geçen sezon Karabük'te oynayan forvet Ermin Zec ve Bursa'da oynayan sağ kanat Yonathan Del Valle'yi kadrosuna kattı. İki oyuncu ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı.

TFF 1. Lig'de 3.hafta programı

25 Ağustos Cuma

19.45 Samsunspor-Adana Demirspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
21.45 Balıkesirspor Baltok-Altınordu (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

26 Ağustos Cumartesi:

19.45 Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
20.00 Eskişehirspor-Denizlispor (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Gaziantepspor-Manisaspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

27 Ağustos Pazar:

19.45 İstanbulspor-Giresunspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
19.45 Boluspor-Gazişehir Gaziantep (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Elazığspor-MKE Ankaragücü (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Adanaspor-Ümraniyespor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)


Haberin Devamı
YORUM YAZ