MENÜ

Trabzonspor'dan gövde gösterisi!

Kadrosuna kattığı yıldızlarla gücüne güç katan Trabzonspor, adeta gövde gösterisine hazırlanıyor. Karadeniz temsilcinin, bir hafta içerisinde Serdar Taşçı, Jose Sosa ve Moussa Sissoko transferlerini resmen bitirmesi bekleniyor.

Trabzonspor'dan gövde gösterisi!

Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Bordo-Mavililer, adeta gövde gösterisine hazırlanıyor. Burak Yılmaz ve Juraj Kucka gibi isimleri takıma kazandırarak gücüne güç katan Fırtına, Serdar Taşçı, Jose Sosa ve Moussa Sissoko’yu bitirmek için de artık gün sayıyor.

Trabzonspor, Serdar ile her konuda anlaşmaya varırken, Sosa ve Sissoko ile de son detaylar hakkında görüşmelerini sürdürüyor. Fransız futbolcuyu kiralamak için Tottenham ile her konuda el sıkışan Karadeniz temsilcisi, 27 yaşındaki yıldızla pazarlıklarına devam ediyor. Sosa’nın kiralanması için de Milan’la anlaşan Fırtına, Arjantinli futbolcuyu büyük oranda ikna etti.

İtalya’dan Gomez iddiası

Öte yandan İtalyan medyası da Milan forması giyen savunma oyuncusu Gustavo Gomez’in, Bordo- Mavili ekibe yakın olduğunu iddia etti. Çizme temsilcisi ile hem Kucka transferinden hem de Sosa görüşmelerinden dolayı yakın ilişkiler kuran Fırtına, Paraguaylı futbolcuyu da kadrosuna katabilir. 24 yaşındaki oyuncu ile Fenerbahçe de ilgilenirken, genç futbolcu Türkiye’ye gelmeye oldukça sıcak bakıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ