MENÜ

"Florya'da aslan gibi bakıyorlar"

Galatasaray'da yeni transferlerden Sofiane Feghouli ve Mariano'nun, sözleşmelerine özel fizyoterepist ve kondisyoner ile çalışabilir maddesi koyduğu ortaya çıktı. Ancak ikilinin, teknik heyet ile sağlık ekibinin kendileriyle yakından ilgilendiğini ve her istediklerinde özel program hazırlandığını belirtti ve zorunluluk olmadıkça bu seçeneği kullanmayacaklarını ifade ettiler.

"Florya'da aslan gibi bakıyorlar"

Galatasaray'ın sağ kanadı emanet ettiği iki yeni transfer Mariano ve Sofiane Feghouli ile ilgili ilginç bir detay su yüzüne çıktı. Her iki oyuncu da sarı-kırmızılı kulübe imza atarken kontratlarına da ‘özel fizyoterapist ve kondisyoner ile çalışabilir’ maddesini koydurdu. G.Saraylı idareciler bu isteği memnuniyetle karşılarken Feghouli’nin ısrarla bu maddeyi koydurmasının altında ise West Ham United günleri yatıyordu.

West Ham'a eleştiri

Cezayirli oyuncu, West Ham’a imza atarken sözlü olarak fizyoterapist ve kondisyoner isteğini iletti ve onay aldı. Ancak ilerleyen günlerde West Ham böyle bir desteğe izin vermeyeceğini söyleyince Feghouli ile kulüp arasındaki gerilim de arttı. G.Saray’a imza attıktan sonra West Ham’da özel fizyoterapist ve kondisyoner ile çalışmaması nedeniyle sakatlığının tam olarak tedavi edilemediğinin altını çizen oyuncu sakatlığı konusunda da İngiliz kulübünü eleştirdi.

Kontrata yazdı

Mariano ise Sevilla’da fizyoterapist ve kondisyoner ile çalıştığını ve G.Saray’da da bunu sürdüreceğini belirtip kontratına yazdırdı. Bu noktaya kadar her iki taraf için de her şey yolunda giderken iki oyuncu da G.Saray ile antrenmanlara ve çalışmalara başladı. Geçen süreç içinde iki oyuncu da kontratlarına koydurmalarına rağmen ne fizyoterapist ne de kondisyoner talebinde bulundu.

Zorunluluk olmadıkça

Galatasaraylı idareciler iki oyuncuya da bu konuyu sorduklarında ise gerek olmadığı yanıtı ile karşılaştılar. G.Saray’da teknik heyet ve sağlık ekibinin herkes ile yakından ilgilendiği ve her istediklerinde özel program hazırladıklarını belirten ikili bu duruma şaşırdıklarını itiraf ederken zorunluluk olmadıkça özel fizyoterapist veya kondisyoner istemeyecekleri bilgisini verdi.

KAYNAK: Şampiy10

Haberin Devamı
YORUM YAZ