MENÜ

Porto'nun yıldızı Hernani, Bursa'ya bitti

Portekiz’e Hernani’yi bitirmek için görüşmeye giden Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, FANATİK’e konuştu: Hernani’nin menaceri eski Fenerbahçeli Dimas. Kendisiyle ve oyuncuyla anlaştık. Porto’da hocasının kararını bekliyoruz.

Porto'nun yıldızı Hernani, Bursa'ya bitti

Bursaspor’da gündem Porto’nun yıldızı Hernani... Yeşil- Beyazlılar, 26 yaşındaki kanat oyuncusu için bir süredir temas halindeydi. Son olarak Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay son detayları görüşmek üzere Portekiz’e gitti. Yapılan görüşmeler sonrası detayları FANATİK’e anlatan Parlakay müjdeyi de verdi. Hernani’nin çok istedikleri bir oyuncu olduklarını vurgulayan Timsah’ın yöneticisi, “Biz Hernani ve menaceriyle her konuda anlaştık. Menaceri zaten bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Dimas... Görüşmeler son derece olumlu geçti” dedi.

‘Büyük gün cuma’

Transferin önündeki tek engelin Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao olduğunu vurgulayan Parlakay, “Bunun nedeni Porto’nun finansal durumları. Transfer yapmaları için oyuncu satmaları gerekiyor. Bu konuda cuma günü kesin kararını bize bildirecek. Oyuncudan yana hiçbir sorunu yok. Hernani’nin bir an önce takımımıza katılmasını bekliyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Ömer Necati Albayrak

***
MİNİ YORUM

Kanatların kralı olur

Hernani her anlamda Süper Lig’e fazla gelecek, Bursaspor taraftarını da mest edecek bir isim. Hem sağ hem sol kanatta oynayabilen, ceza alanına yaptığı kritik sızmalarla ilginç goller atabilen, penaltıyı tereyağından kıl çeker gibi alabilen bir isim. Solak olmasına rağmen sağ ayağını da müthiş kullanan Portekizli, Timsah’a çok maç kazandırır.

Hakan Ateşler

Haberin Devamı
YORUM YAZ