MENÜ

Vida için Fikret Orman devrede!

Şenol Güneş’in raporu sonrasında stoper transferini bitirmek için düğmeye basan Siyah- Beyazlılar’da Başkan Fikret Orman sahaya iniyor. Tatilini tamamlayıp dün İstanbul’a dönen Orman, Vida transferi için harekete geçecek. Başkan, bu hafta Ukrayna’ya gidip Kiev’le görüşecek.

Vida için Fikret Orman devrede!

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda savunma hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Ukrayna Ligi ekibi Dinamo Kiev’in yıldızı Domagoj Vida’yı gündemine almıştı. 28 yaşındaki Hırvat stoper için uzun süredir çalışmalarını sürdüren yönetim, başarılı futbolcuyu renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Yunanistan’daki tatilini bitirerek dün İstanbul’a gelen Başkan Fikret Orman, transfer komitesi üyeleriyle dün biraraya geldi. Vida transferi konusundaki son gelişmeleri değerlendiren Başkan’ın, bu hafta içerisinde harekete geçip Ukrayna seferine çıkması bekleniyor.

Vida, her anlamda hazır

Dinamo Kiev’le olan sözleşmesi ocak ayında sona erecek olan yıldız isim, Siyah-Beyazlılar’la 3,5 yıllığına el sıkıştığı için kulübünün sözleşme yenileme teklifini kabul etmemişti. Bonservisi konusunda Dinamo’nun Beşiktaş’la anlaşma sağlamasını bekleyen yıldız isim, ayrılık kararı almasına rağmen görevini profesyonel bir şekilde sürdürüyor. Takımının önceki akşam Stal Kamianske’yi 4-1’lik skorla geçtiği mücadelede 90 dakika sahada kalan ve 1 gol atan Vida, böylelikle kendisini hazır da tutuyor.

Son teklif masada

Başkan Fikret Orman’ın, Dinamo Kiev’e Vida için son olarak 2 milyon Euro (8.2 milyon TL) artı Denys Boyko’yu bonservisiyle önereceği kaydedildi. Orman, eğer bu teklifin de kabul edilmemesi halinde Domagoj Vida’yı ara transfer döneminde bedelsiz olarak kulübüne kazandırmayı planlıyor.

Futbol takımlarının 3 boyutlu logoları

Haberin Devamı
YORUM YAZ