MENÜ

Süpersin Gomis!

İlk iki haftaya damgasını vuran Galatasaray’ın yeni golcüsü Bafetimbi Gomis, performansıyla büyülüyor. Toplamda kaleyi bulan 5 şutunda 3 gol atan Fransız yıldız; hem kariyeri açısından hem de son 5 sezonda Cim Bom adına en iyi başlangıca imzasını attı.

Süpersin Gomis!

Sezona süper giren Galatasaray’da ilk iki haftada oynanan maçlarda takımın yeni golcüsü Bafetimbi Gomis, etkili performansıyla herkesi büyüledi. Ligde kaleyi bulan 5 şutunun 3’ünde ağları havalandırmayı başaran Gomis, açılış maçı olan Kayserispor karşılaşmasında 2 gol ve 1 asistle oynarken, Osmanlıspor sınavında da golünü attı.

Bu istatistiklerle kariyerinin de en iyi sezon başlangıcına imzasını atan Fransız yıldız, Lyon ile 2010-2011 ve 2012-2013 sezonlarında, Swansea City ile de 2015-2016 sezonunda ilk iki haftada ikişer gol kaydetmişti. 32 yaşındaki futbolcu ayrıca, Süper Lig’de son 5 sezonda ikinci haftalar itibarıyla Aslan’ın da en golcü futbolcusu oldu.

En son Umut Bulut başardı

Sarı-Kırmızılı takımda en son 2012-2013 sezonunda Umut Bulut, ilk iki haftada 3 gol atmıştı. Cim Bom’da geçen sezona çok iyi başlayan Eren Derdiyok, ilk iki haftada 2 kez gol sevinci yaşamıştı. Bu performansını sezonun tamamında sürdürmek isteyen ve gol krallığına oynayan Gomis, başarısındaki en büyük payın takım arkadaşları olduğunu belirterek, “Onların desteği ve yardımı olmadan, bu golleri atamazdım” yorumunu yaptı.


Igor Tudor: Bulutların üzerine çıkmayın

Haberin Devamı
YORUM YAZ